IQ Panel 4

IQ Panel 4, det moderna säkerhetssystemet med smarta funktioner för hemmet eller företaget. Inbyggd 7” HD-pekskärm, inbyggd 8MP-kamera och PowerG.

Läs mer Läs mindre
Producent: Qolsys
Artikelnr: 120072
Lagertyp: Lagervara
I Lager

IQ Panel 4, det moderna säkerhetssystemet med smarta funktioner för styrning av fastigheten med olika automationsregler. Panalen har inbyggd 7” HD-pekskärm, inbyggd 8MP-kamera och kommunicerar via bästa trådlösa protokollet på marknaden, PowerG. All teknik ryms i den kompakta panelen med integrerad rörelse- och glaskrossdetektor.

IQ panel 4 är laddat med Dual SRF med PowerG, det bästa trådlösa protokollet som finns för trådlös kommunikation. PowerG är känd för sin fantastiska räckvidd och har 2-vägs kryptering och automatisk signaljustering för att förbättra batteritiden och säkerställa en pålitlig anslutning. IQ Panel är störningssäker för att säkerställa att dina signaler svårare blockeras av andra trådlösa protokoll.

IQ Panel 4 innehåller funktioner som Live View, Live Answer, Bluetooth Touchless Disarming, LTE  och Wi-Fi.

Lägg gärna till strömbrytare, dörrlås, termostater eller andra smarta produkter för att enkelt styra och ha kontroll på hemmet eller företaget via Z-wave (onboard) eller ZigBee (tillbehör). Det finns även ett brett sortiment av IP-kameror och dörrklockor till systemet från alarm.com som du hittar i vårt sortiment.

För att driftsätta IQ paneler krävs konto via Alarm.com eller IQ Connect som vi hjälper er att komma igång med. Klicka här för att komma till onboarding-sidan eller kontakta oss på telefon 08-602 16 00.

* IQ panelen är larmklass R godkänd.

Upplev IQ Panel via video!

Enkelt montage

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Föregående Nästa
COPYRIGHT © 2022. TELETEC CONNECT