Laddar ...

NB Camera IR Detector

NookBox Camera IR Detector är en trådlös rörelsedetektor med mörkerseende och vidvinkelkamera som upptäcker och rapporterar närvaro för att tillhandahålla visuell verifiering. Med vidvinkelobjektiv har denna full täckning utan blinda fläckar. Alternativet att lägga på infraröd (IR) fyllningsbelysning i denna hjälper till att skapa bättre bilder i natt och mörker, vilket förbättrar nattsynet ytterligare. Tekniskt avancerad och estetiskt tilltalande utmärker sig denna PIR-sensor för kameran ger två inställbara känslighetsnivåer: Hög och Normal för att rymma olika miljöer. Dess kombination av högkvalitativa VGA / QVGA-larmbilder av högsta kvalitet och optimal kameradäckning säkerställer att alla detaljer som är viktiga för visuell larmverifiering är omfattande och omedelbart anmälda till användarna. - Inga blinda fläckar - Fångar en, tre eller sex bilder när närvaro detekteras - Två justerbara känslighetsnivåer: Hög / Normal - Väggfäste för flexibel installation - Låg batteriförbrukning - Nattbelysningsförmåga (IR)- Lysdioder indikerar fel och testlägen - Övervakningssignaler säkerställer korrekt funktion - Säkerhetsskydd för att förhindra obehörig sabotage - Låg batteridetektering

Tillverkare: NookBox
E-Nummer: 6309681
Produktnummer: 119047
Lagertyp: Lagervara
I Lager

NookBox Camera IR Detector är en trådlös rörelsedetektor med mörkerseende och vidvinkelkamera som upptäcker och rapporterar närvaro för att tillhandahålla visuell verifiering. Med vidvinkelobjektiv har denna full täckning utan blinda fläckar. Alternativet att lägga på infraröd (IR) fyllningsbelysning i denna hjälper till att skapa bättre bilder i natt och mörker, vilket förbättrar nattsynet ytterligare.

Tekniskt avancerad och estetiskt tilltalande är det som utmärker denna, PIR-sensorn för kameran ger två inställbara känslighetsnivåer, Hög och Normal för att rymma olika miljöer. Dess kombination av högkvalitativa VGA / QVGA-larmbilder av högsta kvalitet och optimal kameratäckning säkerställer att alla detaljer som är viktiga för visuell larmverifiering tillhandahålls.

- Inga blinda fläckar - Fångar en, tre eller sex bilder när närvaro detekteras
- Två justerbara känslighetsnivåer: Hög / Normal
- Väggfäste för flexibel installation
- Låg batteriförbrukning
- Nattbelysningsförmåga (IR)
- Lysdioder indikerar fel och testlägen
- Övervakningssignaler säkerställer korrekt funktion
- Säkerhetsskydd för att förhindra obehörigt sabotage
- Låg batteridetektering

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Specifikationer
Produktnamn NB Camera IR Detector
E-nummer 6309681
Tillverkare NookBox
Radiofrekvens 868MHz
Detekteringsområde (LxB) 10x10m
Monteringshöjd 2.0 m
Temperaturområde -10°C till +45°C
Batterilivslängd ~8 år
Batterityp CR123A (3st)
Höjd (mm) 120
Bredd (mm) 72
Djup (mm) 52
Dokument för nedladdning
COPYRIGHT © 2021. TELETEC CONNECT