Dölj

NB IR Universal Remote Control

Tillverkare
NookBox
Produktnummer
119609
E-Nummer
6309956
Lagertyp
Lagervara
Quantity:

Produktinformation

Denna trådlösa ZigBee-fjärrkontroll kan styra enheter som förstår infraröda (IR) signaler. En idealisk lösning för enkel kontroll av luftkonditioneringsapparater och ljud- / videoenheter, inklusive TV, stereo, hemmabiosystem, digitala mediasnav, spelkonsoler, DVD-spelare ... etc. Universal Remote Control gör det möjligt för användaren att använda enheterna, via ett hemautomatiserings- eller säkerhetssystem, var som helst utan att behöva fysiskt beröra fjärrkontrollen själv.

Kontrollen har sex IR (infraröda) sändare som kan användas för att styra upp till fem enheter upp till 14 meter bort med extrem tillförlitlighet. Dessutom är den batteridriven, vilket innebär att den kan monteras på väggen eller placeras var som helst där enheterna finns.

En bekräftelse-LED-indikator har inbyggts i UPIC-5 för att informera dig om när systemet har fått ett fjärrkontrollkommando. Att skapa ett smart hem är verkligen så enkelt!

- Styr fjärrkontrollen upp till fem apparater
- Fungerar med luftkonditioneringsapparater och A / V-system
- LED-indikator
- Lång batterilivslängd
- Detektering med lågt batteri
- Trådlöst för enkel installation
- Automatisk energisparande mekanism
- Over-the-Air (OTA) firmwareuppdateringskapacitet (valfritt)

Läs mer Stäng

Specifikation

Namn NB IR Universal Remote Control
E-nummer 6309956
Tillverkare NookBox

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!