Dölj

Iotega

Smart säkerhet med iotega

 • iotega är DSCs nya säkerhets- och hemautomatiserings-plattform för bostäder och mindre kommersiella fastigheter. Den ger dina kunder den säkerhet de redan känner till och litar på, tillsammans med friheten att lägga till smarta hemenheter enligt sina egna önskemål. Med iotega kan du ge dina kunder flexibiliteten att starta upp med ett säkert larmsystem med

 • möjligheten att senare skala upp till en fullständig lösning med både säkerhet och hemautomation i samma system. Kunderna får sinnesfriden av att enkelt övervaka sitt hem eller företag på distans - oavsett deras tekniska kunnande. Dessutom sparar du tid och pengar med en installation som förenklats av de senaste innovationerna inom trådlös nätverksteknik.

Smartlink+ från SecureNet

SmartLink + app från SecureNet innehåller både säkerhetsfunktioner med video och smarta hem funktioner vilket ger dina kunder möjlghet att övervaka och hantera sitt hem eller företag på distans.

 • Interaktiv säkerhet
  Till- och frånkoppla med möjlighet till förbikoppling av sektioner. Kontrollera systemet i realtid och få notifieringar, historik och larm direkt i appen.

  Hemautomation
  Hantera och se status av enheter som exempelvis termostater, lampor, lås, garageportar och andra smarta hem produkter.

  Hantera användare
  Kunderna kan själva lägga till, ta bort och redigera användare med kontroll över behörighetsnivåer och PIN koder.

  ”Gör-det-själv” möjligheter
  Dina kunder kan själva installera och hantera enheter och kameror på deras konto med hjälp av enkla snabbguider i appen. Inbyggd automation Skapa scenarier för att styra smarta hemenheter vid händelser eller tidpunkter.

  Meddelandestyrning
  Dina kunder kan hantera styrning av E-post, text och push-meddelanden för larm och andra systemhändelser.

  Videoövervakning
  Kontinuerlig inspelning eller vid rörelse sparas i molnet för snabb och säker åtkomst. Både inom- och utomhus kameror med 2-vägs ljud finns att tillgå.

Visa Filter Dölj Filter

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!