Dölj

Communicator BGSM-120

Tillverkare
Bentel
Produktnummer
112478
E-Nummer
6331789
Lagertyp
Lagervara
Quantity:
Utgått

Produktinformation

Produkten har utgått, vi hänvisar till 115923, B3G-220 http://www.teletec.se/communicator-b3g-220

 

Liten universell GSM/GPRS-uppringare för transparent backup av analog telelinje eller som primär larmsändare. Monteras i centralapparatens kapsling och passar de flesta fabrikat på marknaden (DSC, Bosch, GE, Siemens etc.). Förutom att hantera traditionell analog uppringning via GSM är BGSM-120 även marknadens minsta och mest kostnadseffektiva IP-sändare. Till säkerhetsanläggningen eller driftlarmet där övervakning och sekundsnabb larmöverföring är en självklarhet är BGSM-120 det givna valet.

Med fullt stöd för avkodning av ContactID kan i princip alla system på marknaden enkelt utnytta IP-baserad larmöverföring. Om centralapparaten mot förmodan saknar uppringare, eller inte hanterar larmformatet ContactID, kan istället upp till 3 olika besked överföras med SMS via de fritt programmerbara larmingångarna. För larmbesked till mobiltelefoner eller fasta telefoner är det också möjligt att spela in egna röstmeddelanden som kan knytas till olika larmingångar och interna händelser. Åtta olika telefonnummer kan stå som mottagare av röstmeddelanden. De tre larmingångarna kan programmeras om till att fungera som utgångar. Utgångarna kan fjärrstyras helt individuellt av användare via SMS eller genom att ringa ett samtal till BGSM-120, funktionen bygger på nummeridentifiering och då samtalet aldrig besvaras belastas inte uppringande part med uppkopplingsavgift eller samtalskostnad. Utgångarna kan även programmeras att aktiveras vid olika typer av interna fel som nätspänning eller batteri fel.

En helt unik funktion för BGSM-120 är kontroll av kommunikationen som går via den fasta telefonlinjen. BGSM-120 analyserar kommunikationen mellan centralapparaten och larmcentralen och kan växla från den fasta telelinjen till GSM om överföringen av någon anledning misslyckas (förutsätter ContactID överföring). Programvara för PC-programmering kan du som registrerad återförsäljare ladda ned från vår hemsida under avdelningen ÅF-Support.

• Litet format för inbyggd montering
• Simulerar analog telelinje
• Avkodar ContactID för IP-baserad överföring via GPRS till larmcentral
• 100 telefonnummer kan registreras för fjärrstyrning av utgång
• Fjärrstyrning av utgång via SMS
• 3 programmerbara in-/utgångar (ingång för larm eller utgång för fel/fjärrstyrning)
• Levereras med antenn (2m kabel)
• Självhäftande plastdistanser ingår

Läs mer Stäng

Specifikation

Namn Communicator BGSM-120
E-nummer 6331789
Tillverkare Bentel
SBSC-Intygad NEJ
Ethernet NEJ
GPRS JA
GSM Ja
Spänning 12VDC
Temperaturområde 0°C till + 55°C

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!