Dölj

Välkommen till Sectech 2017

2017-11-16

21-22 november lanserar vi NookBox!

Väldigt många av våra kunder har efterfrågat konkurrenskraftiga produkter inom hemlarm under många år. Med NookBox öppnar vi upp nya möjligheter att ta fler och bättre affärer tillsammans med er, våra professionella partners.

Vi stärker även utbudet inom inbrottslarm från DSC med iotega som visas för första gången i Sverige.

Förutom dessa två stora nyheter kommer vi även att presentera en helt ny App för PowerSeries Neo och MiniAir från CSL som ger ny kraft i de äldre Powersystem genom App möjlighet.

Det är med stor glädje vi välkomnar er till vår monter med fler nyheter än vi någonsin haft!

Team Teletec

 

 

NookBox - Välkommen till ditt nya smarta hem

NookBox är ett smart inbrottslarm anpassat för det moderna hemmet. Genom din smartphone har du alltid koll på ditt hem vare sig du är på jobbet eller på långväga semester. NookBox ger dig inte bara ett säkrare hem utan skapar nya möjligheter till en skönare tillvaro genom sina smarta hem funktioner.

NookBox lanseras under Sectech den 21 november.

 

iotega - DSC tar nästa steg och vi kan nu visa upp

Nu kan vi för första gången i Sverige visa upp DSC´s nya trådlösa säkerhets- och automationsplattform iotega. Vi vet redan kapaciteten och kvalitén i produkter från DSC med PowerSeries Neo och med iotegans intåg i marknaden kan nya affärer och möjligheter skapas.

Försäljningsstart och lansering är planerad till början av 2018 men redan nu kan ni se hårdvaran på plats på Sectech!


 

MiniAir - Ge gamla PowerSerien ny energi

Under Sectech kommer vi att visa upp en mycket spännande nyhet med MiniAir från vår samarbetspartner CSL. MiniAir installeras i de äldre Power centralerna och ger möjlighet till styrning via App. Kom förbi vår monter och se den live!

 

Teletec M2M 3.0

Från och med december 2017 kommer vi att leverera vårt nya Teletec M2M Sim-kort. De nya korten är s.k. roaming kort och kan skicka data via många operatörer.

Under Sectech berättar vi gärna om de nya fördelarna och den nya driften.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!