Dölj

Till vårt Huvudkontor i Årsta söker vi en Regionansvarig säljare.

2014-11-06

Vi är inne i en spännande period just nu med lansering av flera nya produkter och säkerhetsmarknaden upplever en positiv utveckling varför vi behöver stärka upp vår försäljningsorganisation ytterligare.

Arbetsuppgifter
Som Regionansvarig säljare kommer du att driva bolagets försäljning inom samtliga produktområden inom din region. Våra kunder är professionella säkerhetsinstallatörer samt grossistledet. Du utgår från vårt huvudkontor och bearbetar kunderna och planerar kundbesök och aktiviteter självständigt. En stor del av arbetet sker ute på fältet där du träffar kunderna och utvecklar affären med nya och befintliga kunder. Du ansvarar för egen säljbudget och rapporterar direkt till försäljningschef.

I arbetsuppgifterna ingår även att medverka på mässor, seminarier samt att på egen hand hålla i workshops med fokus på funktioner och kundnytta i våra system och produkter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av försäljning mot slutkunder eller återförsäljare. Erfarenhet av säkerhetsprodukter är en fördel men inte ett krav, har du dessutom erfarenhet av försäljning av säkerhetsprodukter är detta ett stort plus. Ett gediget intresse för teknik och grundläggande kunskaper i nätverksteknik. Du är en driven person med höga ambitioner, målmedveten och trivs i en miljö där resultatmedvetande är en självklarhet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Teletec Connect med Brand och Säkerhetsrekrytering.

Du är välkommen med din ansökan till markus@firesecurity.se För mer information om tjänsten kontakta Markus , tel. 070 – 899 70 76 eller till markus@firesecurity.se.

Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!