Dölj

Teletec Roadshow - CCTV

2013-09-20

Registrera dig för Roadshow, klicka här!

Välkommen till en innehållsrik halvdag där Teletec presenterar nyheter inom kameraövervakning tillsammans med Samsung och Kentima.  Dagen börjar med lunch kl. 11:00 och kl. 11:45 drar vi igång med en presentation av Samsungs nya IP-kameror i Wisenet III-serien och alla dess finesser.

Efter presentationen har vi tid för mingel och möjlighet att klämma & känna på produkterna. Vi går sedan vidare med en presentation av Kentimas mjukvara för kameraövervakning – Ethiris. Efter ytterligare mingel och eftermiddagsfika håller Teletec en presentation och genomgång av våra unika koncept för kameralösningar och utbildningar, Teletec Solutions, Teletec Academy och eVIDO.

Schema:
11:00 - 11:45: Lunch
11:45 - 12:45: Samsung presentation Wisenet III
12:45 - 13:15: Mingel
13:15 - 14:15: Kentima presentation Ethiris VMS
14:15 - 15:00: Mingel och eftermiddagsfika
15:00 - 16:00: Presentation Teletec koncept   
16:00    Avslutning / Frågestund

Datum och plats:
12:e November - Stockholm / Teletecs lokaler, Ostmästargränd 8 Årsta
19:e November - Göteborg / Läppstiftet Konferens, Lilla bommen 1-2
21:a November - Malmö / Turning Torso Konferens, Lilla varvsgatan
26:e November - Sundsvall / Quality Hotell, Esplanaden 29


Registrera dig för Roadshow, klicka här!

____________________________________________________________________________________________________


Teletec
Teletec är en värdeadderande distributör på Nordiska marknaden med produkter och tjänster inom produktområdena Kameraövervakning, inbrottslarm, brandlarm och passerkontroll. Teletec erbjuder unika koncept inom produktutbildning, projektstöd och support. Presentationen av Teletec och våra koncept hålls av Christopher Åkesson eller Torbjörn Ek, projektspecialister Teletec Solutions beroende på ort.

Samsung
Samsung är en global ledande tillverkare av kameraövervakningsprodukter. Med produkter i Wisenet III serien har Samsung befäst sin position på marknaden tillsammans med de stora aktörerna men till konkurrenskraftiga priser.OBS! Presentation och demonstrationen av WiseNet III produkterna hålls av Johan Svensson, Technical Manager Nordic Region.

Kentima
Kentima är ett Svenskt företag som härstammar ifrån utveckling av produkter för processindustrin där man än idag är marknadsledande. Med Ethiris har man tagit ett stort steg in på kameraövervakningsmarknaden och nyligen blev företaget börsnoterat iochmed en nyemission och man har stora planer för framtiden.  Ethiris är en unik VMS produkt på marknaden iochmed dess djupa integrationsstöd och möjligheter till funktions-
anpassning. Presentation och demonstration av Ethiris görs av Fredrik Sturesson, Sales Engineer.

 

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!