Dölj

Teletec öppnar Pick-Up-Point

2014-09-17

Vi förbättrar tillgänglighet och leveranssäkerhet

Teletec Pick Up Point

I vår strävan att öka tillgängligheten och förbättra leveranssäkerheten öppnar vi Teletec Pick-Up-Point i Stockholm och Göteborg där du som kund kan hämta beställt material dygnet runt. I samband med detta bygger vi även ut lagret i Stockholm för att få plats med alla nya produkter och en utökad volym av befintligt sortiment.

Stockholm blir Teletecs nya centrallager i Norden och våra andra lager flyttas successivt dit. Vi bygger även upp ett helt nytt KundCenter för att du snabbt ska kunna få bra hjälp. Butiksytorna i Stockholm och Göteborg försvinner från och med den första oktober och ersätts med två moderna Teletec Pick-Up-Point.

- Nu när vi etablerar ett centrallager får vi möjlighet att köpa in större volymer samtidigt som vi får en effektivare logistik. Det ökar leveranssäkerheten till alla våra kunder, och med Teletec Pick-Up-Point får regionerna Stockholm och Göteborg en sedan länge efterfrågad förbättring av tillgängligheten, säger Magnus Andersson - Logistik- och Inköpschef.

Leverans till Teletec Pick-Up-Point är det bästa alternativet för dig som jobbar i Stockholm eller Göteborg och vill hämta beställt material på tider som passar dig bäst. Du behöver inte rätta dig efter några öppettider utan har tillgång till Teletec Pick-Up-Point dygnet runt.

Mer information om Teletec Pick-Up-Point hittar du på teletec.se/pick-up-point

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!