Dölj

Teletec - ny nordisk distributör av Aimetis

2013-06-18

”Symphony fyller ett glapp i vår portfölj av mjukvaror för kameraövervakning där vi tidigare framförallt har saknat funktioner som inbyggd serverbaserad videoanalys och stöd för riktig tvåvägs ljudkommunikation. Med detta samarbete kan vi nu tillgodose marknadens växande krav på mer komplexa system för kameraövervakning" säger Anders Thernström, Koncernchef.

"Inbyggd serverbaserad videoanalys och tvåvägsljud är funktioner som lämpar sig väl för bl.a. skolor eller godsterminaler. Där vill man ofta ha tidig detektering av personer och fordon, som befinner sig på fel plats vid fel tillfälle, för att kunna påtala detta i realtid via högtalare på övervakningsplatsen. Symphony har även stöd för serverredundans och andra funktioner som möjlighet att säkerställa mycket hög driftsäkerhet och minimal nertid på känsliga övervakningsplatser." säger Christopher Åkesson, Produktspecialist Teletec Solutions. ”Aimetis produkter passar extra väl ihop med vår Solutionsavdelning som är vana vid att handa projekt med både magnitud och komplexitet”.

”Att öka tillgängligheten och exponeringen av Aimetis Symphony genom Teletec ligger helt i linje med vår tillväxtstrategi", säger Richard Caballero, vVD, Channel Sales för Aimetis. "Vårt nya partnerskap med Teletec ger oss möjlighet att öka vår regionala räckvidd på den nordiska marknaden."

________________________________________________________

Om du har frågor kring Aimetis Symphony kontaktar du:

Christopher Åkesson: christopher@teletec.se
Thomas Walldof: thomas@teletec.se

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!