Dölj

Teletec lanserar Paxton10

2020-05-18

Teletec lanserar Paxtons nya plattform för passerkontroll- och videohantering

Nya plattformen som har namnet Paxton10 skapar helt nya förutsättningar för en enkel installation av ett kraftfullt system som både hanterar passerkontroll- och videohantering.

Med Paxton10 har brittiska Paxton skapat ett unikt system med den senaste tekniken där en kombination av passerkontroll- och videohantering blir möjlig att hantera från en plattform. Detta kommer avsevärt förenkla säkerhetshanteringen och skapa en större kundnytta.

”Med Paxton10 kommer vi kunna förändra marknaden i grunden när det gäller passersystem då både enkelheten med installationen samt möjligheten att ta in videoströmmar gör detta system till en ”Game Changer”. Feedbacken från våra installatörer under våra testrundor har visat att Paxton gjort ett system som kommer ge stora affärsnytta i marknaden, säger Henrik Nilsson, specialistsäljare inom passersystem på Teletec.”

Några funktioner som kommer med nya Paxton10
• Webbaserad plattform där kunden kan fjärrhantera systemet via webbläsare.
• Alla kortläsare har Bluetooth och kan nyttja ”Smart Credential” via mobiltelefon
• Skalbart upp till 1000 dörrar och kameror.
• Paxton10 erbjuder fyra olika kameror (dome, bullet) som är fullt integrerat i systemet men kunden kan även välja att integrera externa kameror in i systemet Lanseringen av Paxton10 i Norden sker under våren 2020 via digitala kanaler med hänsyn till rådande läge.

 

 

 

Produkterna som ingår i Paxton10 finns för omgående leverans och mer information finns på teletec.se För ytterligare information kontakta: Henrik Nilsson, specialistsäljare passerkontroll Telefon: 070-229 63 45

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!