Dölj

Dahua ny leverantör hos Teletec

2014-08-19

Teletec och Dahua ingår nordiskt distributionsavtal

Teletec Connect AB och Dahua Technology har ingått distributionsavtal omfattande Dahuas kameraövervakningsprodukter för den Nordiska marknaden.

Dahua Technology, med huvudkontor i Hangzhou, Kina, är en av världens största tillverkare av kameraövervakningsprodukter med verksamhet över hela världen. Företaget har ett omfattande produktutbud som täcker samtliga teknikgrenar inom övervakning; analog video, HD-SDI, IP samt HDCVI. HDCVI är en patenterad teknik från Dahua som möjliggör överföring av 1080p via koaxialkabel eller UTP upp till 500m.

”Vi är mycket glada för samarbetet med Dahua”, säger Emil Warnicke, produktchef Teletec Connect, och fortsätter. ”Dahuas produkter kompletterar vårt nuvarande sortiment av övervakningsprodukter på ett bra sätt och vi är övertygade om att våra kunder kommer att uppskatta både kvalitet, pris och funktioner på det utökade sortimentet i instegssegmentet”.

”Teletec Connect blir genom det nya samarbetet vår viktigaste partner i Norden och vi ser en spännande tid framför oss. Genom Teletecs ställning som Nordens ledande leverantör av professionella säkerhetprodukter kommer samarbetet att gynna våra kunder genom att man utöver våra produkter nu även får tillgång till mervärden i form av t.ex. teknisk support, lagerhållning och projektlösningar”, sager Ricky Mei, Nordic Regional Manager, Dahua Technology.

Dahuas sortiment finnas tillgängligt i lager hos Teletec och består av både IP-kameror och inspelningsenheter (NVRer). Kamerorna kan användas tillsammans med Dahuas NVRer eller tillsammans med videolagringsmjukvaror som exempelvis Aimetis, ExacqVision och Symphony.

Till Dahuas produkter

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!