Dölj

Vill du jobba som supporttekniker för inbrottslarm?

2017-01-20

Vi vill utöka vårt supportteam med en
Supporttekniker – Inbrottslarm 

I rollen som supporttekniker hjälper du våra återförsäljare med teknisk support inom inbrottslarm. Arbetsuppgifterna är varierande men i huvudsak kommer du att specialiseras på larmkommunikation. Främst sker detta via telefon, men delvis även på plats vid supportcenter dit våra återförsäljare kan vända sig vid behov av teknisk support och rådgivning. I arbetet ingår också RMA service och felsökningar.

Kvalifikationer och erfarenhet!
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från installation/service/programmering av inbrottslarmsystem. Goda kunskaper i DSC inbrottslarmsystem är mycket meriterande. Du har för vana att arbeta med PC för programmering av inbrottslarmsystem, vi ser gärna att du har goda kunskaper i nätverk och ett gediget intresse kring IP-kommunikation. Som person är du stresstålig och mycket serviceinriktad, nyfiken på att lära dig nya saker och har lätt att ta till dig av ny teknik. Du är kommunikativ och utåtriktad med god social kompetens som trivs i högt tempo med mål att nå bästa möjliga kundnöjdhet. 

Vi erbjuder en fast attraktiv tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett team med 8 personer i supportcenter där vi sitter i en ljus och fin kontorsmiljö i Årsta.


Intresserad och vill veta mer?

Kontakta John Väyrynen på telefon 08-602 16 20 eller via mejl: john@teletec.se 

Sista ansökningsdag: 30 Februari.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!