Dölj

SMART larmabonnemang - anpassat för Agility 3

2013-11-25

Onsdagen den 21/11 lanserade Svensk Bevakningstjänst sitt nya larmabonnemang SMART. Abonnemanget är framtaget för privatkunder som väljer att installera en Agility3 och vill ta hand om larmen själv men samtidigt vill ha tillgång till en larmcentral vid de tillfällen man exempelvis åker på semester.

Med larmabonnemang SMART betalar kunden bara 35 kronor i månaden och sedan en larmhanteringsavgift på 288 kronor vid de tillfällen ett larm kommer in till larmcentralen. Det fina med larmabonnemang SMART är att kunden kan pausa abonnemanget en gång per år och själv välja att ta hand om alla larm under den pausade perioden, säger Christina Svennberg, Marknadschef på Svensk Bevakningstjänst.

Det känns väldigt roligt att tillsammans med Svensk Bevakningstjänst få presentera Agility3 och larmabonnemang SMART, säger Tomas Norderstål, Affärsutvecklingsansvarig på Teletec Connect. Agility3 är en centralapparat som tilltalar många privatpersoner i och med att man har både kameradetektorer och en lätthanterlig smartphoneapplikation att styra larmet med. Många av dessa privatpersoner skulle nog välja att enbart ha larmet kopplat till sin mobil och den egna larmlistan, men nu finns ett mycket bra alternativ i larmabonnemang SMART, avslutar Tomas Norderstål.

Svensk Bevakningstjänst är den första larmcentralen i Sverige att ta emot larm från Agility3 med protokollet SIA IP. 

I samband med lanseringen av larmabonnemang SMART, presenterade Teletec centralapparaten Agility3 för en stor skara installatörer. Dagen avslutades med en femkamp och Teletec och Svensk Bevakningstjänst vill gratulera Ulf  Wahlqvist på NLT till förstapriset, ett Agility3 grundpaket med kameradetektor.

Om du vill veta mer om Agilty3 larmpaket, kan du följa denna länk

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!