Dölj

Rapid Larmcentral först med bildverifiering från PowerSeries Neo

2015-09-08

Rapid har sedan i våras kunnat erbjuda marknaden bildverifiering vid larm från PowerSeries Neo.

- Detta är ytterligare ett bevis på att vi på Rapid Larmcentral ligger i framkant när det gäller tekniska och innovativa lösningar, och vi kommer att fortsätta vårt arbete på den punkten för att kunna erbjuda våra partners den bästa lösningen, säger Ola Lindberg, försäljningschef Rapid Larmcentral

-Vi är väldigt glada över att Rapid valt att satsa på PowerSeries Neo och att de nu är i full drift med bildverifiering vid larm från PowerSeries Neo. Efterfrågan på 2-vägs krypterad trådlös teknik med möjlighet till bildverifiering vid larm är stor. Ett samarbete med Rapid larmcentral kommer att ge stora möjligheter för företagskunder att få en ny lösning med kameradetektorer för såväl inomhusbruk som utomhus, säger Stefan Eklund hos Teletec Connect.

Powerseries Neo sätter en ny standard i ett unikt flexibelt säkerhetssystem för både små och stora anläggningar. Powerseries Neo är ett hybridsystem, fullt skalbart med en överlägsen trådlös teknologi framtagen för kommersiella trådlösa installationer.

Kommunikation över 3G, fjärrdiagnostik för systemövervakning, mobilapp för användaren och kameradetektorer för videoverifiering av larm hos larmcentral, är delar som gör Powerseries Neo till en attraktiv säkerhetslösning i krävande företagsmiljöer.

Ladda ned pressrelease här.


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!