Dölj

Powerseries Neo SBSC-intygad för Larmklass 2

2016-04-28

PowerSeroes-Neo-SBSC-Larmklass-2Powerseries Neo från DSC är nu certifierad av SBSC i Larmklass 2 enligt SSF1014 utgåva 5.

Neo har sedan tidigare intyg i Larmklass 1 och R men kan nu också användas där Larmklass 2 är ett krav.

Intyget gäller för alla Neo centralapparater, HS2128, HS2064, HS2032 samt HS2016 i kombination med alla kompatibla trådbundna expansionskort och knappsatser. Strömförsörjningskorten HSM2300 samt HSM2204 är även dessa intygade för Larmklass 2 med ett separat intyg.

Sedan tidigare är de integrerade larmsändarna till Neo intygade enligt SSF114 upp till Larmklass 4.

 

PowerSeries Neo sätter en ny standard i ett unikt flexibelt säkerhetssystem för både små och stora anläggningar.  Ett skalbart hybridsystem med möjligheter för utbyggnad,  genom en kombination av konventionell trådbunden teknik  och ny avancerad trådlös teknik, öppnar för unika möjligheter. Den revolutionerande kommunikationsteknologin PowerG är framtagen för att hantera trådlösa installationer i krävande företagsmiljöer.

Tekniken som är fullt ut 2-vägs mellan alla  enheter ger stor flexibilitet samt hög driftsäkerhet. Fyra olika system från 16 till 128 sektioner ger en stor  flexibilitet för professionella larminstallationsföretag.  Ett system som kan hantera många installationstyper vilket  bidrar till lägre kostnader för att upprätthålla en fungerande organisation runt säkerhetsinstallationerna.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!