Dölj

Nyheter inom Passerkontroll

2013-06-27

Utökat sortiment och nya projekt för Teletec Connect inom passerkontroll.

  • Nu lanserar Teletec Connect en ny dörrbladsläsare till passersystemet Paxton. Dörrbladsläsaren Net2 PaxLock har stilren design och jobbar tillsammans med Paxtons moderna Net2 mjukvara. Net2 PaxLock kombinerar trådlös teknik med en batteridriven dörrbladsläsare, vilket ger enkel och snabb installation. Net2 PaxLock är en säker och kostnadseffektiv lösning som är idealisk för innerdörrar, öppna planlösningar och moderna miljöer.

    Ett av de senast levererade projekten inom passerkontroll är Norra Djurgårdsstadens Bygglogistikcenter där en unik lösning innehållande passersystem, kameraövervakning, inbrottslarm och anpassad mjukvara har levererats. Lösningen är framtagen för att få ett effektivt och kontrollerat flöde av transporter till och från byggområdet, något som annars ofta upplevs som logistiskt svårt att lösa på stora byggarbetsplatser. Lösningen har tagits fram av projektavdelningen Solutions inom Teletec Connect i samarbete med Vällingby lås.

Efter en stadigt ökande försäljning i affärsområde passerkontroll där vi bland annat överträffade försäljningsmålen i April månad ser vi ett konstant ökande flöde av nya kunder. I takt med denna positiva utveckling av såväl försäljning som utökat sortiment ser vi tydliga behov av personalförstärkning inom affärsområde passerkontroll, säger John Väyrynen, COO på Teletec Connect.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!