Dölj

Falck larmcentral redo för bildverifiering från PowerSeries Neo

2015-10-26

Nu tillhandahåller Falck Larmcentral uppkoppling till PowerSeries Neo med bildverifiering vid larm.

Falck Larmcentral redo för PowerSeries Neo

Teletec tillsammans med Falck är stolta över att kunna erbjuda kunderna ett larmsystem där larmcentralen har möjlighet att verifiera inkommande larm oberoende om det är inbrott, överfall eller branddetektering från Powerseries Neo.

Med Powerseries Neo finns möjlighet för många att modernisera sitt säkerhetssystem tack vare den trådlösa tekniken, styrning med app och bildverifieriering vid larm via kameradetektorer både för inomhus och utomhus miljö. Ett hybridsystem för framtiden.

- Vi är mycket glada att Falck Larmcentral är redo att ta emot larm med bildverifiering från PowerSeries Neo. Med bildverifiering kan rätt åtgärd lättare sättas in vid larm vilket ger extra trygghet för kunder som väljer att investera i PowerSeries Neo, säger Tobias Carlsson, Marknadschef på Teletec.

Om du är intresserad av att veta mer om uppkopplingar till Falck Larmcentral eller deras andra tjänster är du varmt välkommen att kontakta Falck på telefon 08-731 68 29. 

Powerseries Neo sätter en ny standard i ett unikt flexibelt säkerhetssystem för både små och stora anläggningar. Powerseries Neo är ett hybridsystem, fullt skalbart med en överlägsen trådlös teknologi framtagen för kommersiella trådlösa installationer.

Kommunikation över 3G, fjärrdiagnostik för systemövervakning, mobilapp för användaren och kameradetektorer för videoverifiering av larm hos larmcentral, är delar som gör Powerseries Neo till en attraktiv säkerhetslösning i krävande företagsmiljöer.

 

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!