Dölj

Ethiris Mobile 5.10

2013-06-09

Ethiris Mobile 5.10 för Android

Nu kan Ethiris-användare ladda ner Ethiris Mobile 5.10 för Android. Den nya versionen innehåller framför allt möjligheten att visa inspelat videomaterial från olika kameror i en Ethiris-anläggning. En av de unika funktionerna är att det nu finns tidslinjer i appen.

Tidslinjer gör att användaren grafiskt kan se under vilka tider det finns inspelat videomaterial från en viss kamera. Användaren kan därefter snabbt välja fram vilket inspelat material denne vill se på.
Tidslinjerna visar som standard 30 minuter, men det går både att zooma in och ut för att välja andra tidsspann. Det finns även möjlighet att välja en exakt tidpunkt för tidslinjalen med datum och klockslag.

För att navigera i det inspelade videomaterialet kan man dra i tidslinjalen och i bakomliggande tidslinjer. Dessutom kan man enkelt förflytta sig framåt/bakåt mellan olika videosegment.

Ethiris Mobile är en app utvecklad för Ethiris, Kentimas mjukvara för kameraövervakning. Ethiris Mobile gör det möjligt att få tillgång till och övervaka sina Ethiris-anläggningar via Wi-Fi och 3G/4G i princip var man än befinner sig.

_______________________________________________________________________________________

Stor framgång tillsammans med Kentima
Försäljningen har ökat markant och att vi vunnit flera stora projekt där kunderna uppskattat Ethiris funktionalitet, flexibilitet och inte minst möjligheten för integration i tredjepartssystem. Appen Ethiris mobile 5.10 ger oss stort mervärde inom alla kundsegment.

Stefan Eklund, Försäljningschef på Teletec

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!