Dölj

Välkomna till Teletec’s monter på SKYDD och se den nya uppdaterade trådlösa dörrbladsläsaren PaxLock PRO. PaxLock PRO ger dig nu mer möjligheter än någonsin. Den finns nu både för interna och externa dörrar samt i färgerna svart eller vitt så den kan lätt anpassas för olika miljöer och krav.

- Modern samtida design
- Snabb och enkel installation
- Uppfyller höga industristandarder


23-25 oktober är det dags för säkerhetsmässan SKYDD på Älvsjömässan i Stockholm. SKYDD är den största säkerhetsmässan i Norden och vi på Teletec kommer som tidigare år att vara på plats i monter A08:20. Inför årets upplaga har vi förmånen att få visa upp många nyheter från våra samarbetspartner men även fira lanseringen av vårt nya varumärke inom porttelefoni, CAME BPT och Apollo inom brand segmentet.

Hjärtligt välkomna till vår monter där vi i år kommeratt fira lite extra genom vår lansering och många nyheter.

Team Teletec


CAME BPT Lansering!

2018-10-12

MÖT OSS PÅ SKYDD!

Vi på Teletec är mycket stolta över att presentera vårt nya varumärke inom porttelefoni, CAME BPT ! Kom förbi vår monter på SKYDD för att se och testa produkterna från CAME BPT.


PowerSeries Pro

2018-10-10

Nästa generation av PowerSeries är här!

För första gången kan vi nu visa upp nästa generations hybridlarm från DSC som har fått namnet PowerSeries Pro och väntas bli tillgängligt under 2019.

PowerSeries Pro stöder flera tredjepartsintegrationer och erbjuder en mångsidig plattform för kommersiell säkerhet. Systemet kommer med inbyggd larmsändare och erbjuder Ethernet samt usb konnektivitet. En stor nyhet i systemet är installatörsappen som ger installatören nya möjligheter vid installation. Mycket hänsyn har tagits till installatören vilket innebär snabbare installation och programmering samt enklare att supportera via distans.

PowerSeries Pro erbjuder även en Corbus-extender / strömförsörjning och stöd för ny Power G teknik.

Nyckelfunktioner med PowerSeries Pro.

- EN Grade 3
- Fullständig kryptering på all kommunikation
- Ethernet- och USB anslutningar
- Jackbara plintar
- 2Ah utgång
- 65W Switchat nätaggregat
- Corbus repeater för upp till 4800m slinga.
- Installatörs app för IOS och Andriod
- Variabla motstånd

Kom gärna förbi vår monter på Skydd 2018 för att se mer av PowerSeries Pro


Välkommen till en vecka med extra fokus på Dahua!

Vi kommer följande vecka att fokusera på att ge er mer information om Dahua´s produkter och vilka möjligheter som finns. Om ni inte redan anmält er till vårt stora event Starlight Show den 27 september har ni fortfarande chansen!

Starlight Show syftar till att du ska stärka din affär inom kameraövervakning.

Läs mer och anmäl dig här >>


Paxton Connect Admin

Helt ny app från Paxton för enkel administration av Net2 system. Den nya appen Paxton Connect Admin tillhandahåller enkel och flexibel systemhantering för administratörer. Vår nya app innehåller fem funktioner i ett smart användargränssnitt och tillåter dig och dina kunder att hantera flera system från en smartphone.

Läs mer om den nya appen via denna länk -->


Anmäl dig till vårt stora Dahua event 27 september! Vi växer snabbt med Dahua´s produkter på den Nordiska marknaden. Nu vill vi ge dig möjligheten att lära dig mer om Dahua´s breda sortiment och inspireras av dagens högteknologiska kamerateknik.

Starlight show syftar till att du ska stärka din affär inom kameraövervakning

För er som önskar ladda ner presentationerna, finner ni dem nedan. OBS: Tunga filer.

Del 1  - 0.9GB
Del 2  - 5GB
Del 3  - 1.3GB
Del 4  - 3GB

Läs mer och anmäl dig här >>


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!