Dölj

Paxton direkt i fickan - det ultimata installeringsverktyget

Den nya Paxton installeringsappen ger dig direkt tillgång till alla verktyg du behöver för att installera Paxton-produkter. Den kostnadsfria appen, tillgänglig för iOS och Android, ger snabb och enkel åtkomst till produktspecifikationer och teknisk information, plus allt du kan behöva på plats!

- Snabb och enkel åtkomst till produktinformation
- Håll dig uppdaterad om Paxton-nyheter
- Spara appanteckningar och instruktioner du använder ofta
- Ring direkt till Paxtons tekniska support
- Felsök vanliga installationsproblem

 

 

Tillgängligt att ladda ner gratis från App Store eller Google Play:

 


Under sommaren håller vi öppet som vanligt förutom vår inbrottslarmsupport som håller stängt under vecka 29 och 30. Vårt kundcenter finns alltid tillgängligt så hör gärna av dig vid frågor eller funderingar.
 
Teletec Support
Vecka 29-30 har inbrottslarmsupporten stängt. Vår felanmälan är fortsatt öppen och bevakas dagligen, så om ni har ett akut inbrottssupportärende kan ni maila till support@teletec.se så återkommer vi till er så snart vi kan.
 
Möjlighet till support på DSC produkter finns även genom TYCO på telefon: +800-2255 8926 eller e-post: intrusion-support@jci.com
 
Vi önskar en skön sommar till alla!
 
Teletec Support


Vår Pick-Up-Point i Göteborg stänger tillfälligt p.g.a. av flytt från den 29 maj 2020. Vi beräknar att öppna på ny adress i slutet av augusti.

Hälsningar Team Teletec


Teletec lanserar Paxtons nya plattform för passerkontroll- och videohantering

Nya plattformen som har namnet Paxton10 skapar helt nya förutsättningar för en enkel installation av ett kraftfullt system som både hanterar passerkontroll- och videohantering.

Med Paxton10 har brittiska Paxton skapat ett unikt system med den senaste tekniken där en kombination av passerkontroll- och videohantering blir möjlig att hantera från en plattform. Detta kommer avsevärt förenkla säkerhetshanteringen och skapa en större kundnytta.

”Med Paxton10 kommer vi kunna förändra marknaden i grunden när det gäller passersystem då både enkelheten med installationen samt möjligheten att ta in videoströmmar gör detta system till en ”Game Changer”. Feedbacken från våra installatörer under våra testrundor har visat att Paxton gjort ett system som kommer ge stora affärsnytta i marknaden, säger Henrik Nilsson, specialistsäljare inom passersystem på Teletec.”

Några funktioner som kommer med nya Paxton10
• Webbaserad plattform där kunden kan fjärrhantera systemet via webbläsare.
• Alla kortläsare har Bluetooth och kan nyttja ”Smart Credential” via mobiltelefon
• Skalbart upp till 1000 dörrar och kameror.
• Paxton10 erbjuder fyra olika kameror (dome, bullet) som är fullt integrerat i systemet men kunden kan även välja att integrera externa kameror in i systemet Lanseringen av Paxton10 i Norden sker under våren 2020 via digitala kanaler med hänsyn till rådande läge.

 

 

 

Produkterna som ingår i Paxton10 finns för omgående leverans och mer information finns på teletec.se För ytterligare information kontakta: Henrik Nils...

Läs mer

Många företag och organisationer försöker nu återgå till produktion efter nedstängning och för att skydda personal och samhälle installeras värmekameror som på ett snabbt och enkelt sätt kontrollerar eventuella febertoppar hos passerande. Se senast Geely som tar hjälp av dessa system för att starta upp igen efter lockdown. Extern länk

Har ni kunder som önskar demonstration, digitalt eller på plats, kontakta oss så ser vi på möjligheterna!

Se gärna videoexempel nedan från vårt kontor i Årsta där vi har en demo-anläggning uppe för visning.

 

Ni kan läsa mer om produkten via följande länk >> 


Efterfrågan på värmekameror med mätning av kroppstemperatur ökar.

Vi hjälps alla åt för att minska spridningen av den nya Coronavirusets framfart och med det har frågorna om värmekameror ökat till oss. Tekniken finns sedan länge men efterfrågan har inte varit stor utan det är främst på flygplatser i Asien som värmekameror med kroppstemperaturmätning har används hittills. Frågan är nu om vi kommer att se en förändring i västvärlden då fler företag vill skydda sin personal och hjälpa till att förhindra spridning av virus.

 

 

Om ni får frågor om värmekameror med mätning av kroppstemperatur har vi möjlighet att erbjuda system från Dahua där beprövad teknik gör detta möjligt.  

Ni kan läsa mer om produkten via följande länk >> 


Under februari 2020 blir Teletec distributör av Vaions övervakningsplattform med tillhörande kameror och server.

Vaion är ett globalt techbolag med kontor i Norge, England och USA. Företaget grundades 2018 utifrån idén att kunna leverera videosäkerhet på ett smartare och bättre sätt än vad dagens leverantörer gör. I sin utveckling av kameror, NVR-system och molntjänster är innovativ design och förbättringen av användarupplevelsen i fokus.
 
Den moderna kameraövervakningen utvecklas med Vaions avancerade AI-funktioner, som gör det lättare för företag att övervaka sina tillgångar proaktivt. Med teknisk expertis och brett sortiment har Vaion skapat ett fullt ekosystem designat för att skydda människor, tillgångar och affärslokaler. Genom att Teletec nu säljer Vaions heltäckande övervakningsplattform, erbjuder vi ett komplett kamerasortiment där inga affärer är för små eller stora.

Läs vår pressrelease här >>


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!