Dölj

Vi är glada att hälsa Linus Hallgren välkommen till Innesäljteamet vid vårt Kundcenter i Årsta.

Linus kommer, tillsammans med sina kollegor, att hjälpa kunder med priser, offerter och produktinformation.

Välkommen till Teletec Connect!


Vi är mycket glada över att kunna presentera Henrik Nilsson som vår nya specialistsäljare inom Passerkontroll.

Henrik kommer att ansvara för försäljningen av produkter från Paxton. Med en gedigen erfarenhet från passer- och portvideomarknaden där han bl.a. arbetat med Siedles produkter kommer Henrik ge bästa möjliga säljstöd. Henrik kommer närmast från Eitech där han arbetade med affärsutveckling.

Henrik kontaktar ni på telefon 08-602 16 06


Vi är väldigt många som gillar larmsystemen från DSC och med PowerSeries Pro runt hörnet har vi mycket att se fram emot. Kolla gärna in nya filmen från DSC!

 


VÄLKOMMEN TILL WISENET WAVE WEBBINARIUM!

Vi visar hur lätt och enkelt det är att installera ett Wave system med både kameror samt NVR anslutet. Vi kommer även att se på unika funktioner som Smart search, Preview search för att snabbt hitta det man söker, samt den unika cloud funktionen Wave Sync som gör det superenkelt att ge åtkomst till video när du är på språng.

Wisenet WAVE är revolutionerande i sin enkelhet för att vara en fullfjädrad VMS plattform. Wisenet kameror i kombination med Wisenet WAVE ger ett koncept som är en enkel, smidig och säker plattform att sälja och installera.

Anmäl er här >>. 


Teletec ingår samarbete med Telescopic Mast gällande distribution av mobila master för kameraövervakning.

Teletec breddar utbudet inom kameraövervakning med mobila kameramaster från Telescopic Mast. Masterna är främst tänkta att användas där det finns behov av flexibel tillfällig kameraövervakning på exempelvis byggarbetsplatser, evenemang eller där man snabbt vill få igång bevakning utan att behöva påverka den omgivande miljön. Masterna är helt mobila och anpassade för nordiskt klimat, med ett rejält tilltaget utrymme för teknisk utrustning. Själva masten är teleskopisk och manövreras manuellt med vinsch eller elektroniskt.

Telescopic Mast ger Teletec möjlighet att leverera kompletta kameraövervakningssystem för sina kunder i nya typer av affärer.

- Vi har sett ett ökande behov av bevakning på platser där det behövs en enkel men robust flyttbar lösning för kameraövervakning. Med de unika masterna från Telescopic Mast kan vi anpassa funktionen till olika miljöer och ge våra kunder nya affärsmöjligheter, säger Mikael Salin, Produktchef Teletec.

Ladda ner pressmeddelande här >>

För ytterligare information kontakta:
Mikael Salin, Produktchef
Telefon: 0720 – 50 70 09


PaxLock Pro som är Paxtons nya trådlösa dörrbladsläsare lanserades den 23 oktober 2018. PaxLock Pro erbjuder mer mångsidighet än tidigare och fungerar som stand-alone eller som en del av ett nätverkssystem.

- Fungerar stand-alone eller nätverksansluten
- Enkel uppgraderingsväg från stand-alone till nätverkanslutning
- Multiformat läsning, Paxton, MIFARE®, HID, EM410X
- Paxton, MIFARE®, HID, EM410X
- EN179, FD30, FD60 och FD90 certifierad för brand- och nöddörrar
- IK10 impact rated och IP55 för extern användning
- Kompatibel med DIN standardlås

Se alla fördelarna med PaxLock Pro i Paxtons nya video.

 


Känn dig fri att lägga till videon på din webbplats eller dela den på sociala medier!


Efter att Dahua Starlight Show gjort stor succé i Stockholm så har turen kommit till Västkusten och Skåne. Kom och ta del av Dahua´s breda sortiment och inspireras av dagens högteknologiska kamerateknik.

Starlight show syftar till att du ska stärka din affär inom kameraövervakning.

Läs mer och anmäl dig här >>


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!