Dölj

Torsdagen den 6/9 stänger våra kontor kl 15.00 för personalaktivitet och den 13/9 har Teletec inventering samt håller larmsupporten stängd pga utbildning.

 6/9 - Kontoren stänger kl. 15.00
13/9 - Larmsupporten håller stängt pga utbildning.
13/9 - Lagret stänger kl. 11:30 och inga order packas därefter pga inventering.


Paxton Connect Admin

Helt ny app från Paxton för enkel administration av Net2 system. Den nya appen Paxton Connect Admin tillhandahåller enkel och flexibel systemhantering för administratörer. Vår nya app innehåller fem funktioner i ett smart användargränssnitt och tillåter dig och dina kunder att hantera flera system från en smartphone.

Läs mer om den nya appen via denna länk -->


Anmäl dig till vårt stora Dahua event 27 september! Vi växer snabbt med Dahua´s produkter på den Nordiska marknaden. Nu vill vi ge dig möjligheten att lära dig mer om Dahua´s breda sortiment och inspireras av dagens högteknologiska kamerateknik.

Starlight show syftar till att du ska stärka din affär inom kameraövervakning

Läs mer och anmäl dig här >>


Tillsammans med DSC har vi skapat ett fantastiskt pris på Neo larmsändare och Teletec M2M 3.0. Priset är ingen kampanj utan vi garanterar det låga priset under hela 2018!

Integrerad larmsändare TL2803G för IP-kommunikation via både 3G och fast nätverksanslutning till Neo larmsystem. SBSC-intyg larmklass 3-4.

Teletec M2M 3.0 Larm IP är ett SIM-kort som används för säker överföring via mobilnätet. Teletec M2M Larm IP fungerar direkt vid installationen och ger direkt 1 års säker överföring utan månadskostnader, och du slipper all administration. Kortet kan enkelt förlängas med 1 år i taget.

Läs mer om produkten här >>


Wisenet WAVE

2018-05-08

Nu presenterar vi övervakningsmjukvaran Wisenet WAVE

Med en ny övervakningsmjukvara Wisenet WAVE skapar Hanwha Techwin (Samsung) ett unikt koncept tillsammans med det breda utbudet av övervakningskameror. Den röda tråden är enkelheten både vid installation och ur ett användarperspektiv.

Wisenet WAVE är en fullfjädrad VMS plattform som har stöd för ett stort antal tillverkare av kameror och andra IP-enheter. Installationen går på några minuter och kamerorna hittas och läggs upp automatiskt. Licensmodellen är enkel där fria uppgraderingar av mjukvaran ingår i licensen. Av användaren krävs inga förkunskaper för att kunna arbeta med de vanligaste funktionerna. Gränssnittet i mjukvaran är självinstruerande och intuitivt.

Åtkomst till kamerasystemet via dator eller mobilappen sker enkelt med WAVE Sync, som är en molnbaserad tjänst. Anslutning kan ske utan man behöver öppna portar i router eller brandvägg.

Se hur WAVE Sync fungerar i denna vide:

Wisenet WAVE - WAVE Sync from Hanwha Techwin Europe on Vimeo.


Teletec ingår samarbete med Milestone Systems gällande distribution av Milestone produktportfölj

Milestone Systems är en världsspelare inom mjukvara för kameraövervakning och har med sin plattform XProtect nått ut till tusentals nöjda kunder runt om i världen. Teletec som redan idag har ett brett systemutbud kommer genom samarbetet med Milestone att nå en ännu bredare marknad inom kameraövervakningssystem och ge ökade möjligheter för sina kunder till nya affärer.

‐ Jag är mycket glad och stolt över att vi ingått ett samarbete med Milestone som passar perfekt in i vår strategi att vara den ledande säkerhetsleverantören i Norden. Med Milestone ger vi våra kunder ytterligare möjligheter att bredda sin affär och ge möjligheter till att samla sina inköp från en distributör, säger Peter Freander, Teletec Connects VD.

‐ Teletec är en strategiskt viktig distributör för Milestone med rätt fokus, bred kunskap och med en egen supportavdelning med lång erfarenhet, säger Cristopher Åkesson på Milestone.


För ytterligare information kontakta:
Peter Freander, VD
Telefon: 070 ‐ 54 676 56


Välkommen på Öppet hus i Göteborg och Stockholm!

Välkommen till våra kontor i Göteborg och Stockholm för lunch och mingel med oss. Våren är här och vi vill bjuda in er till öppet hus med lunch och extra fokus på NookBox. Försäljningen är i full gång och vi vill ge er chansen att ställa era frågor till våra säljare och tekniska support..

GÖTEBORG
Datum: 11 april
Tid: Öppet hus mellan 11.00 - 13.30
Var: Gullbergs Strandgata 36D, Göteborg

STOCKHOLM
Datum: 19 april
Tid: Öppet hus mellan 11.00 - 13.30
Var: Ostmästargränd 8, Årsta

 Anmäl er redan idag vi följande länk >>


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!