Dölj

Välkommen till certifieringskursen för PowerSeries Pro

Den 12/12 håller vi en utbildning om DSCs nya larm PowerSeries Pro. Kursen börjar 09.00, vid 12.00 bjuder vi på lunch, och ungefär 16.00 rundar vi av.

För mer information om kursen och anmälan klicka här >>

Hjärtligt välkomna!
Team Teletec


Den 19/11 under Sectech-mässan bjuder vi in till lunch och demo med Hanwhas spännande produkter . I fokus är Wisenet X och nya Wisenet 7. Vi samlas i Teletecs monter kl 12.10 för att ta oss vidare gemensamt till demoytan. Eventet slutar runt kl 13:30.

Anmäl er här >>


Mellan 19-20 november kommer vi ställa ut på säkerhetsmässan Sectech.

Under dessa dagar kommer vi att vara vid monter 04:71, och vi kommer att visa upp produkter från DSC, NookBox, Hanwha, Optex och Dahua.

För mer information om mässan, klicka här >>

 

Vi ses där!

Hälsningar Team Teletec


Under torsdagen den 17/10 håller CCTV-supporten stängt p.g.a. Dahuas AI-show. 

Veckan efter stänger supporten 14.30 på torsdagen den 24 oktober, och öppnar först igen måndagen den 28 oktober kl 08.00.   

Välkommen att ringa oss innan eller efter.

Hälsningar Team Teletec


Den 9 oktober håller vår tekniska support stängt hela dagen för internutbildning.

Välkommen att ringa oss dagen efter.

Hälsningar Team Teletec


Välkommen till Dahua AI Show i Stockholm!

Nu kommer föreställningen som ni sent kommer att glömma tillbaka till Stockholm i helt ny tappning. Ni som var med på förra årets succé Starlight Show vet att föreställningen är något utöver det vanliga. Showen drar igång kl 09:00 men redan från kl. 08.30 serverar vi morgonkaffe med fika.

Eventet passar perfekt för dig som är säljare, projektledare eller produktspecialist

Anmäl dig och läs mer om showen här >>


Imou nyhet 17 september

Nu har nya heta kameramärket IMOU kommit till Norden. Och Teletec är först ut med kameror på lager för omgående leverans

Beroende på behov så finns det olika varianter på kameror. Installationen är extremt enkel via IMOU APP:en. Wi-Fi, Pushlarm till APP:en och äkta tvåvägsljud är några av standardfunktionerna.  APP:en kan visa fler kameror samtidigt och det är även möjligt att dela kameror till exempel till familjemedlemmar.

Läs mer om IMOU - >


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!