Dölj

De nya reglerna som kommit till efter att pandemilagen trädde ikraft innebär att butiker och olika inrättningar måste ha koll på antalet besökare. Med hjälp av videoövervakningskameror som är förinstallerade med AI-baserad videoanalys kan ni snabbt se till att era kunder kan upprätthålla besöksantalet utan att behöva anställa personal för att kontrollera detta.

Hjälper till att följa social distansering

Med hjälp av funktionen beläggningsmonitorering kan era kunder få mycket exakta uppgifter om antalet kunder i deras lokaler vid en viss tidpunkt. Den här applikationen är kompatibel med Wisenet P AI-kameror och räknar samtidigt antalet personer som går in eller lämnar en byggnad vilket hjälper dem att följa reglerna för social distansering. När det maximalt tillåtna antalet personer har uppnåtts genererar applikationen larm för att styra automatiska dörrar eller exempelvis presentera ett meddelande på en bildskärm vid ingången.

Se gärna filmen nedan som förklarar mer eller gå till Hanwhas egna sida som tar upp funktionaliteten som ni kan nyttja via länken här >>

 

 
Ladda ner dokument från Hanwha >>

Vill ni veta mer om möjligheterna kontakta gärna er säljkontakt på Teletec eller vår specialistsäljare av CCTV nedan:

Per Johannesson 
Specialistsäljare kameraövervakning
per.johannesson@teletec.se

Telefon 08-602 16 36


Idag är ingen vanlig dag för idag lanserar vi Ksenia Larm hos oss på Teletec. En fantastisk rolig dag för oss då vi äntligen får släppa ut nyheten till alla våra kunder. I videon nedan berättar John Väyrynen och Martin Thor mer ingående om Ksenias produkter och funktioner.

 

 

Tillsammans med Ksenia kommer vi att genomföra två olika webinar där vi presenterar produkterna och mjukvaran. Anmäl er redan idag för att ta del av nyheterna runt Ksenia.

Webinar Ksenia 1
När: 16/12 mellan 08:30-09:30
Anmäl er här >>

Webinar Ksenia 2
När: 26/1 mellan 08:30-09:30
Anmäl er här >>

Klicka här för att lära dig mer om Ksenia >>


Välkommen till Teletecs supportteam, Orhan!

Vi välkomnar vår nya supporttekniker Orhan Danho till Teletec. Orhan, eller Orry som han också kallas, har hunnit jobba några veckor på Teletec och flera av er har säkert redan fått supportassistans. Orry brinner för just den tekniska biten vilket vi tror många av våra kunder kommer få nytta av i framtida samtal. Tidigare var Orry servicesamordnare och har sedan tidigare jobbat som tekniker med bland annat produkter från Teletec. Orry har en gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen och vi är mycket glada att han nu är en del av Team Teletec.

Varmt välkommen!


Martin Thor – vår nya specialistsäljare inom Paxton Passerkontroll

Vår tidigare produktchef för passerkontroll och inbrottslarm Martin Thor har tagit en ny roll på Teletec. Martin blir nu vår specialistsäljare inom passerkontroll och kommer att ansvara över försäljningen av Paxtons produktsortiment. Martin har arbetat med passersystem i över 20 år och har en lång erfarenhet av just Paxton. Martin Thor säger själv ”jag älskar passersystem, och framförallt Paxton och deras nya Paxton10 som jag verkligen tror kan slå hårt i marknaden med alla nya features”.

Se gärna intervjun nedan eller varför inte slå Martin en signal för att veta mer om Paxtons nya plattform som tagit passerkontroll till en ny nivå!

 


Wisenet webbinar med Hanwha den 8/12

Häng med på webbinar med Hanwha den 8/12. Här får du lära dig om nyligen lanserade Wave PoE NVRen. Lagringsenheterna med antingen åtta eller sexton kanaler är designade för att ge en kostnadseffektiv lösning ihop med den senaste versionen av Hanwhas populära videoplattform Wisenet Wave.

Anmäl dig till webbinariet här >>


Paxton10 – Funktioner i fokus: Smart Credentials (Mobiltaggar)

Med appen Paxton Key går det att öppna dörrar med smartphones och Apple Watch istället för med kort eller taggar. I Paxton10 ger du användare tillgång till dessa smart credentials för att kunna låsa upp valfri Paxton10-dörr med appen Paxton Key.

Appen Paxton Key är tillgänglig för iOS- och Android-telefoner samt Apple Watch och förenklar för alla som använder Paxton10.

Tre smarta sätt att använda smart credentials på:

• Touch to Enter in: Lägg handen på läsaren varpå den läser din mobil i fickan  (1-2 m räckvidd).

• Kort/Brickläge: Använd din telefon som ett kort eller bricka.

• Lång räckvidd: Används vid parkeringar. Smartphone och smartwatch kan bli avläst på 5-10 m räckvidd.

 

 

Tillgängligt att ladda ner gratis från App Store eller Google Play.


Ava Aware - underlätta sökarbetet med AI-teknik

Ava har en mängd olika funktioner som gör arbetet med kamerabevakning smidigare. I denna video från Ava visar de upp hur sökverktyget fungerar. Mjukvaran använder sig av AI-teknik för att underlätta sökandet efter specifika objekt eller personer som har fångats upp av kamerorna som är kopplade till systemet. På några sekunder bearbetar kamerorna timmar av filmat material för att få fram exakt vad man söker efter. Kolla in videon här nedan eller kontakta Stina eller Mathias på Teletec för att få bokat en fullständig demonstration av tekniken bakom Ava's revolutionerande plattform.

 

 

Hör gärna av dig om du vill veta mer om Ava och Ava Aware.

Kristina Niessner
Team Lead - Region syd
073-646 31 90
kristina.niessner@teletec.se

Mathias Liljedahl
Team Lead - Region norr
070-224 72 36
mathias.liljedahl@teletec.se


 


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!