Dölj

Efterfrågan på värmekameror med mätning av kroppstemperatur ökar.

Vi hjälps alla åt för att minska spridningen av den nya Coronavirusets framfart och med det har frågorna om värmekameror ökat till oss. Tekniken finns sedan länge men efterfrågan har inte varit stor utan det är främst på flygplatser i Asien som värmekameror med kroppstemperaturmätning har används hittills. Frågan är nu om vi kommer att se en förändring i västvärlden då fler företag vill skydda sin personal och hjälpa till att förhindra spridning av virus.

Webbinarium
Jacek från Dahua Nordic som hållt i våra Starlight shower kommer under två tillfällen att prata om just " The Human Body Temperature Measuring Solution".  Max 100 deltagare per tillfälle så vill ni haka på registrera er direkt!

Registrering
Tisdag 31/3 kl 13.00 - Länk till registrering >>
Onsdag 1/4 kl 09:30 - Länk till registrering >>

 

Om ni får frågor om värmekameror med mätning av kroppstemperatur har vi möjlighet att erbjuda system från Dahua där beprövad teknik gör detta möjligt.  

Ni kan läsa mer om produkten via följande länk >> 


Under februari 2020 blir Teletec distributör av Vaions övervakningsplattform med tillhörande kameror och server.

Vaion är ett globalt techbolag med kontor i Norge, England och USA. Företaget grundades 2018 utifrån idén att kunna leverera videosäkerhet på ett smartare och bättre sätt än vad dagens leverantörer gör. I sin utveckling av kameror, NVR-system och molntjänster är innovativ design och förbättringen av användarupplevelsen i fokus.
 
Den moderna kameraövervakningen utvecklas med Vaions avancerade AI-funktioner, som gör det lättare för företag att övervaka sina tillgångar proaktivt. Med teknisk expertis och brett sortiment har Vaion skapat ett fullt ekosystem designat för att skydda människor, tillgångar och affärslokaler. Genom att Teletec nu säljer Vaions heltäckande övervakningsplattform, erbjuder vi ett komplett kamerasortiment där inga affärer är för små eller stora.

Läs vår pressrelease här >>


Varannan måndag bjuder vi in till lunch och mingel på vårt kontor i Årsta. Lunchen är öppen mellan 11.00-13.00 och vid särskilda tillfällen kommer vi även att bjuda in leverantörer och andra samarbetspartners.

Anmäl er redan idag för att avnjuta en lättare lunch och mingla med oss på Teletec!


Under Säkerhet Syd visar vi upp den kompletta produktfamiljen från DSC med iotega, PowerSeries Neo och nya PowerSeries Pro. Vi visar även upp Digital Signage från Dahua och passersystem från Paxton.


Mer info här >>


Årets första fokusblad från Dahua är nu här. I bladet visar vi senaste nytt från Dahuas sortiment och information om dessa produkter.


Läs fokusbladet här >>


Just nu har vi en kampanj på CQR-kablar som kommer håller igång till slutet av vecka 4. Under denna period säljer vi samtliga CQR-kablar med en rabatt på 40%. CQR är av högsta kvalitet och kan användas vid installation för att säkerställa systemets integritet och livslängd.

Mer om CQR här >>


Fånga uppmärksamheten med Digital Signage från Dahua

Digital skylt som passar perfekt för arbetsplatser, butiker, hotell, utställningar, och andra publika miljöer. Skyltningen blir optimal tack vare skärmens storlek på 55" och för att gränssnittet tillåter att en mängd olika mediatyper kan spelas upp. Skärmen kan även kopplas upp via WiFi och det är möjligt att presentera innehållet på flera skärmar samtidigt.

Läs mer om Digital Signage här >>


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!