Dölj

 

 

 

Nya detektorer från OPTEX!


Optex har sedan länge varit marknadsledande inom detektorer och nu är vi stolta att presentera deras nya SHIELD serie bestående av VXS och BXS.


SHIELD serien är OPTEX' senaste tillskott med helt ny teknik, som t.ex inbyggd SMDA (Super Multidimensional Analysis) LOGIC som analyserar detekteringsmönster och omgivningar som förbättrar skyddet mot oönskade störningar som väder och vegetation, med hjälp av SMDA LOGIC's så minskar risken för oönskade falsklarm. SHIELD serien är även utvecklad för att för att göra installationen lätt med hjälp av färgkodade komponenter och finns i flera färger för att lättare smälta in i olika miljöer.


 

BXS är en Ridådetektor med Anti-mask funktion som ser 12m åt varje håll och använder dubbla detekteringszoner som är individuellt ställbara för att få den mest optimala täckningenVXS som är en traditionell PIR detektor Anti-mask funktion med 12 m räckvidd, 90° täckning som använder dubbla eller trippla detekteringszoner beroende på modell.


För att läsa mer klicka på länken här >>Våra kontor håller stängt fredagen den 8/2 för konferens.

Vår hemsida och webbshop fungerar som vanligt, men leveranser och support återupptas på Måndag 11/2.

Vänligen

Team Teletec


Vi är glada att hälsa Linus Hallgren välkommen till Innesäljteamet vid vårt Kundcenter i Årsta.

Linus kommer, tillsammans med sina kollegor, att hjälpa kunder med priser, offerter och produktinformation.

Välkommen till Teletec Connect!


Vi är mycket glada över att kunna presentera Henrik Nilsson som vår nya specialistsäljare inom Passerkontroll.

Henrik kommer att ansvara för försäljningen av produkter från Paxton. Med en gedigen erfarenhet från passer- och portvideomarknaden där han bl.a. arbetat med Siedles produkter kommer Henrik ge bästa möjliga säljstöd. Henrik kommer närmast från Eitech där han arbetade med affärsutveckling.

Henrik kontaktar ni på telefon 08-602 16 06


Vi är väldigt många som gillar larmsystemen från DSC och med PowerSeries Pro runt hörnet har vi mycket att se fram emot. Kolla gärna in nya filmen från DSC!

 


VÄLKOMMEN TILL WISENET WAVE WEBBINARIUM!

Vi visar hur lätt och enkelt det är att installera ett Wave system med både kameror samt NVR anslutet. Vi kommer även att se på unika funktioner som Smart search, Preview search för att snabbt hitta det man söker, samt den unika cloud funktionen Wave Sync som gör det superenkelt att ge åtkomst till video när du är på språng.

Wisenet WAVE är revolutionerande i sin enkelhet för att vara en fullfjädrad VMS plattform. Wisenet kameror i kombination med Wisenet WAVE ger ett koncept som är en enkel, smidig och säker plattform att sälja och installera.

Anmäl er här >>. 


Teletec ingår samarbete med Telescopic Mast gällande distribution av mobila master för kameraövervakning.

Teletec breddar utbudet inom kameraövervakning med mobila kameramaster från Telescopic Mast. Masterna är främst tänkta att användas där det finns behov av flexibel tillfällig kameraövervakning på exempelvis byggarbetsplatser, evenemang eller där man snabbt vill få igång bevakning utan att behöva påverka den omgivande miljön. Masterna är helt mobila och anpassade för nordiskt klimat, med ett rejält tilltaget utrymme för teknisk utrustning. Själva masten är teleskopisk och manövreras manuellt med vinsch eller elektroniskt.

Telescopic Mast ger Teletec möjlighet att leverera kompletta kameraövervakningssystem för sina kunder i nya typer av affärer.

- Vi har sett ett ökande behov av bevakning på platser där det behövs en enkel men robust flyttbar lösning för kameraövervakning. Med de unika masterna från Telescopic Mast kan vi anpassa funktionen till olika miljöer och ge våra kunder nya affärsmöjligheter, säger Mikael Salin, Produktchef Teletec.

Ladda ner pressmeddelande här >>

För ytterligare information kontakta:
Mikael Salin, Produktchef
Telefon: 0720 – 50 70 09


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!