Dölj

Nu kommer en uppdatering av Dahua Pro serien som ingår i vårt fokussortiment.

I liknande utförande och för samma kostnad är nu kamerorna försedda med 5 Megapixels upplösning, Starlight teknik och AI analys.

Med en kraftfull artificiellintelligens i analysen förbättras träffsäkerheten avsevärt. Analysen innehåller ansiktsregistrering, perimeterövervakning (skiljer på fordon och människor) och kundräkning.

En stor fördel är att kamerorna kan installeras i ett befintligt system för att förbättra funktionaliteten med analysfunktionerna.

Kolla in nya domekameran och beställ här >>


Få kameror har uppvisat lika häpnadsväckande mörkeregenskaper som nya Full Color kamerorna från Dahua. Mörkt blir till ljust, utan IR och i full färg. Videomaterialet blir mer användbart när färger och detaljer bibehålls på personer och fordon. Hemligheten sitter i en mycket ljuskänslig sensor och en ljusstark lins med F1.0.

Kamerans energiförbrukning är lägre eftersom IR inte behövs. Med stöd för ePoE kan längre nätverkskablar användas för att skicka video, data och ström, upp till 800m kabellängd över en vanlig nätverskabel.

Kontakta hos gärna för mer information om Dahua Full Color serie.


Den 21 maj i Göteborg och den 28 maj i Stockholm bjuder vi in till öppet hus med lunch och intressanta presentationer med Paxton passersystem och inbrottslarmssystemet Iotega från DSC. Vi erbjuder två olika tillfällen för vardera presentation för att öppna upp möjligheterna att närvara på båda.

Tempest Security och Milleteknik finns också på plats för att ge er senaste nytt om deras tjänster och produkter.

Presentationer

-    11.30 Paxton
-    12.00 Iotega / DSC
-    12.30 Paxton
-    13.00 Iotega / DSC

Paxton
På 20 minuter ger vi dig den väsentliga vetskapen om passersystemet PAXTON Net2 för att kunna prata med dina kunder. Du kommer få information om kortläsare, portvideo samt trådlösa dörrbladsläsare.
En lösning för allt i samma mjukvara, enklare kan det inte bli. Självklart är alla systemdelar baserat på IP-teknik, vilket gör det enkelt att installera, enkelt att handha och dessutom enkelt att projektera samt offerera.

Iotega från DSC
DSCs produktfamilj blir nu komplett med Iotega som erbjuder ett fantastiskt larmsystem med smarta hem funktioner och med alla Power G tillbehör kompatibla. Kom och se hur Iotega fungerar i praktiken och hur du kan komma igång!

Varmt välkomna och glöm inte att anmäla er nedan!

GÖTEBORG
Datum: 21 maj
Tid: Öppet hus mellan 11.00 - 13.30
Var: Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21, 436 34 Askim

STOCKHOLM
Datum: 28 maj
Tid: Öppet hus mellan 11.00 - 14.00
Var: Ostmästargränd 8, Årsta

 

Anmäl er via denna länk >>


Välkomna till ett nytt Wisenet webinarium!

10 maj 2019 kl 09:00-09:30.

Johan Svensson från Hanwha kommer att visa nyttiga funktioner i Wisenet X kameror och hur analysen från AI Tech fungerar.Steg 1 Anmäl dig redan idag via formuläret här >>.

Steg 2 Registrera dig även i webinarieverktyget, följ länken här >>

(när du har registrerat dig via länken kommer du få ett bekräftelsemail med information om hur du ser webbinariumet).


Kampanj på Dahua övervakningskameror

Vi firar vårens ankomst med ett kanonerbjudande på Dahuas nya Ultra kameror som finns i både dome och bullet versioner.
Vi ger 50% rabatt på vårt listpris på Ultra kameror, kampanjen gäller fram till midsommar.


Dome Camera IP HDBW8231E-ZHE

Bullet Camera IP HFW8231E-ZHE

Dome Camera IP HDBW8232E-ZHE

Bullet Camera IP HFW8232E-ZHE

För att hitta rätt modell så har vi tagit fram en hjälp för att se skillnaden för olika miljöer.
Testa gärna också själva genom att utnyttja Prova-på rabatten på hela 60% på listpriset.
Vid intresse kontakta din Teletec säljare.
(Prova-på rabatten gäller vid köp av max 1 st av varje modell per kund).

 

Guide för att välja rätt kameramodell ur Dahuas Ultra serie.

Vid begränsade ljusförhållanden så kan det vara av stor vikt att välja rätt kameramodell, och helt avgörande för slutresultatet. Alla kameror ger idag en bra bild i dagsljus eller om det finns belysning. Det är vid skiftande ljusförhållanden och i mörker skillnaderna kommer fram. Titta på test klippen nedan.

 

Vi har jämfört Dahua kameror avsedda för olika användningsområden.

Två kameror ur Ultra serien 8231 och 8232, samt två kameror som referens en ur Lite serien 2231 och en ur Pro serien 4431. Ultra kamerorna och Lite kameran har en sensor på 2Mpixel. Pro kameran har en sensor på 4Mpixel.
Ultra kamerorna 8231 och 8232 har en unik funktion som kallas SSA Smart Scene Adaptive, som automatiskt justerar exponeringen efter vad kameran ser.
8231 kamerorna utmärker sig med extremt bra motljusegenskaper med en WDR på 140dB, och passar perfekt i miljöer med stora ljusskiftn...

Läs mer

 

 

 

Nya detektorer från OPTEX!


Optex har sedan länge varit marknadsledande inom detektorer och nu är vi stolta att presentera deras nya SHIELD serie bestående av VXS och BXS.


SHIELD serien är OPTEX' senaste tillskott med helt ny teknik, som t.ex inbyggd SMDA (Super Multidimensional Analysis) LOGIC som analyserar detekteringsmönster och omgivningar som förbättrar skyddet mot oönskade störningar som väder och vegetation, med hjälp av SMDA LOGIC's så minskar risken för oönskade falsklarm. SHIELD serien är även utvecklad för att för att göra installationen lätt med hjälp av färgkodade komponenter och finns i flera färger för att lättare smälta in i olika miljöer.


 

BXS är en Ridådetektor med Anti-mask funktion som ser 12m åt varje håll och använder dubbla detekteringszoner som är individuellt ställbara för att få den mest optimala täckningenVXS som är en traditionell PIR detektor Anti-mask funktion med 12 m räckvidd, 90° täckning som använder dubbla eller trippla detekteringszoner beroende på modell.


För att läsa mer klicka på länken här >>Vi är glada att hälsa Linus Hallgren välkommen till Innesäljteamet vid vårt Kundcenter i Årsta.

Linus kommer, tillsammans med sina kollegor, att hjälpa kunder med priser, offerter och produktinformation.

Välkommen till Teletec Connect!


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!