Dölj

Wisenet WAVE

2018-05-08

Nu presenterar vi övervakningsmjukvaran Wisenet WAVE

Med en ny övervakningsmjukvara Wisenet WAVE skapar Hanwha Techwin (Samsung) ett unikt koncept tillsammans med det breda utbudet av övervakningskameror. Den röda tråden är enkelheten både vid installation och ur ett användarperspektiv.

Wisenet WAVE är en fullfjädrad VMS plattform som har stöd för ett stort antal tillverkare av kameror och andra IP-enheter. Installationen går på några minuter och kamerorna hittas och läggs upp automatiskt. Licensmodellen är enkel där fria uppgraderingar av mjukvaran ingår i licensen. Av användaren krävs inga förkunskaper för att kunna arbeta med de vanligaste funktionerna. Gränssnittet i mjukvaran är självinstruerande och intuitivt.

Åtkomst till kamerasystemet via dator eller mobilappen sker enkelt med WAVE Sync, som är en molnbaserad tjänst. Anslutning kan ske utan man behöver öppna portar i router eller brandvägg.

Se hur WAVE Sync fungerar i denna vide:

Wisenet WAVE - WAVE Sync from Hanwha Techwin Europe on Vimeo.


Teletec ingår samarbete med Milestone Systems gällande distribution av Milestone produktportfölj

Milestone Systems är en världsspelare inom mjukvara för kameraövervakning och har med sin plattform XProtect nått ut till tusentals nöjda kunder runt om i världen. Teletec som redan idag har ett brett systemutbud kommer genom samarbetet med Milestone att nå en ännu bredare marknad inom kameraövervakningssystem och ge ökade möjligheter för sina kunder till nya affärer.

‐ Jag är mycket glad och stolt över att vi ingått ett samarbete med Milestone som passar perfekt in i vår strategi att vara den ledande säkerhetsleverantören i Norden. Med Milestone ger vi våra kunder ytterligare möjligheter att bredda sin affär och ge möjligheter till att samla sina inköp från en distributör, säger Peter Freander, Teletec Connects VD.

‐ Teletec är en strategiskt viktig distributör för Milestone med rätt fokus, bred kunskap och med en egen supportavdelning med lång erfarenhet, säger Cristopher Åkesson på Milestone.


För ytterligare information kontakta:
Peter Freander, VD
Telefon: 070 ‐ 54 676 56


Välkommen på Öppet hus i Göteborg och Stockholm!

Välkommen till våra kontor i Göteborg och Stockholm för lunch och mingel med oss. Våren är här och vi vill bjuda in er till öppet hus med lunch och extra fokus på NookBox. Försäljningen är i full gång och vi vill ge er chansen att ställa era frågor till våra säljare och tekniska support..

GÖTEBORG
Datum: 11 april
Tid: Öppet hus mellan 11.00 - 13.30
Var: Gullbergs Strandgata 36D, Göteborg

STOCKHOLM
Datum: 19 april
Tid: Öppet hus mellan 11.00 - 13.30
Var: Ostmästargränd 8, Årsta

 Anmäl er redan idag vi följande länk >>


Öppettider i Påsk

2018-03-23

Öppettider under Påskhelgen.

På Skärtorsdag 29/3 har vi öppet 08:00 till 13:00.

Vi öppnar sedan som vanligt på Tisdag 4/4.

 

Trevlig Helg!

Önskar Team Teletec


Nya köer för att leverera bättre larmsupport.

I och med lanseringen av Nookbox har vi sett över hur vi organiserar larmsupporten så från och med 26/3 gör vi om köerna.

Agility får en egen telefonkö och alla andra larmfrågor en kö. Vi tror detta kommer att förenkla och förbättra vårt supporterbjudande. Om ni har några synpunkter får ni gärna maila oss på support@teletec.se

 

Vänligen

Team Teletec


Hela Teletec har konferensdag Fredag den 8/3.

Vår hemsida och webbshop fungerar som vanligt, men leveranser och support återupptas på Måndag 12/3.

 

Vänligen

Team Teletec


21-22 november lanserar vi NookBox!

Väldigt många av våra kunder har efterfrågat konkurrenskraftiga produkter inom hemlarm under många år. Med NookBox öppnar vi upp nya möjligheter att ta fler och bättre affärer tillsammans med er, våra professionella partners.

Vi stärker även utbudet inom inbrottslarm från DSC med iotega som visas för första gången i Sverige.

Förutom dessa två stora nyheter kommer vi även att presentera en helt ny App för PowerSeries Neo och MiniAir från CSL som ger ny kraft i de äldre Powersystem genom App möjlighet.

Det är med stor glädje vi välkomnar er till vår monter med fler nyheter än vi någonsin haft!

Team Teletec

 

 

NookBox - Välkommen till ditt nya smarta hem

NookBox är ett smart inbrottslarm anpassat för det moderna hemmet. Genom din smartphone har du alltid koll på ditt hem vare sig du är på jobbet eller på långväga semester. NookBox ger dig inte bara ett säkrare hem utan skapar nya möjligheter till en skönare tillvaro genom sina smarta hem funktioner.

NookBox lanseras under Sectech den 21 november.

 

iotega - DSC tar nästa steg och vi kan nu visa upp

Nu kan vi för första gången i Sverige visa upp DSC´s nya trådlösa säkerhets- och automationsplattform iotega. Vi vet redan kapaciteten och kvalitén i produkter från DSC med PowerSeries Neo och med iotegans intåg i marknaden kan nya affärer och möjligheter skapas.

Försäljningsstart och lansering är planerad till början av 2018 men redan nu kan ni se hårdvaran på plats på Sectech!


 

MiniAir - Ge gamla PowerSerien ny energi

Under Sectech kommer vi att visa upp en mycket spännande nyhet med MiniAir från vår samarbet...

Läs mer

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!