Dölj

Vi hälsar våra nya kollegor välkomna!

2014-05-19

Det är med glädje vi välkomnar våra nya kollegor på Teletec. Under de senaste veckorna har vårt team förstärks med Kristina Karlsson, Mathias Liljedahl och Johan Karlsson. Välkomna in i gänget!

Varför valde du Teletec Connect?
Efter drygt tre år ute på fältet som barndlarmstekniker så va jag sugen på en kontorstjänst samt att få jobba mer bredare med säkerhet, inte bara brandlarm. Samt så verkade de som en litet och mysigt företag med bra sammanhållning.

Vad har du gjort tidigare?
Pluggat i fem år inom säkerhet. En tre årig gymnasielinje inom larm och säkerhet och en tvåårig högskoleutbildning inom säkerhetsteknik. Även hunnit med att jobba ute på fältet som brandlarmstekniker.

Vem är Kristina på fritiden?
På fritiden så är hon en glad och skojfrisk tjej som gillar att umgås med vänner och familj. Naglar och djur är även ett stor intresse.

 
 • Mathias Liljedahl

  Försäljning - Produktspecialist Passerkontroll
  Stockholm

  08-602 16 40
  070-224 72 36
  mathias@teletec.se

Hur känns det efter en vecka på Teletec?
Jag känner mig riktigt välkomnad, veckan har gått fort och jag har fått en introduktion av produktsortimentet och Teletec. Även hunnit med att träffa några kunder.

Vad har du gjort tidigare i karriären?
Försäljning har präglat min karriär senaste 12 åren, främst inom säkerhetsbranschen. Tidigare arbetsgivare är RCO – Finlarm - GEZE

Vad gör du på fritiden?
Just nu träning så jag får en plats i interna fotbollslaget inför Detektor Scandinavian cup 

 

Varför valde du Teletec?
Teletec tilltalade mig för det verkar vara en riktigt bra sammanhållning och trevlig personal/arbetsmiljö. Kul att få utmaningen att utveckla lagerverksamheten.

Vad har du gjort tidigare?
Jobbade med lager och logistik i Motala på ett mindre företag de senaste 4 åren, innan det har jag jobbat på lite olika industrier med diverse uppgifter bla. Instruktör, arbetsledare. 

Vad gör du på fritiden?
Fiske och musik är stora intressen. 

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!