Dölj

Under torsdagen den 17/10 håller CCTV-supporten stängt p.g.a. Dahuas AI-show. 

Veckan efter stänger supporten 14.30 på torsdagen den 24 oktober, och öppnar först igen måndagen den 28 oktober kl 08.00.   

Välkommen att ringa oss innan eller efter.

Hälsningar Team Teletec

Posted in Nyheter


Den 9 oktober håller vår tekniska support stängt hela dagen för internutbildning.

Välkommen att ringa oss dagen efter.

Hälsningar Team Teletec

Posted in Nyheter


Välkommen till Dahua AI Show i Stockholm!

Nu kommer föreställningen som ni sent kommer att glömma tillbaka till Stockholm i helt ny tappning. Ni som var med på förra årets succé Starlight Show vet att föreställningen är något utöver det vanliga. Showen drar igång kl 09:00 men redan från kl. 08.30 serverar vi morgonkaffe med fika.

Eventet passar perfekt för dig som är säljare, projektledare eller produktspecialist

Anmäl dig och läs mer om showen här >>

Posted in Nyheter


Imou nyhet 17 september

Nu har nya heta kameramärket IMOU kommit till Norden. Och Teletec är först ut med kameror på lager för omgående leverans

Beroende på behov så finns det olika varianter på kameror. Installationen är extremt enkel via IMOU APP:en. Wi-Fi, Pushlarm till APP:en och äkta tvåvägsljud är några av standardfunktionerna.  APP:en kan visa fler kameror samtidigt och det är även möjligt att dela kameror till exempel till familjemedlemmar.

Läs mer om IMOU - >

Posted in Nyheter


Nu kommer en uppdatering av Dahua Pro serien som ingår i vårt fokussortiment.

I liknande utförande och för samma kostnad är nu kamerorna försedda med 5 Megapixels upplösning, Starlight teknik och AI analys.

Med en kraftfull artificiellintelligens i analysen förbättras träffsäkerheten avsevärt. Analysen innehåller ansiktsregistrering, perimeterövervakning (skiljer på fordon och människor) och kundräkning.

En stor fördel är att kamerorna kan installeras i ett befintligt system för att förbättra funktionaliteten med analysfunktionerna.

Kolla in nya domekameran och beställ här >>

Posted in Nyheter


Få kameror har uppvisat lika häpnadsväckande mörkeregenskaper som nya Full Color kamerorna från Dahua. Mörkt blir till ljust, utan IR och i full färg. Videomaterialet blir mer användbart när färger och detaljer bibehålls på personer och fordon. Hemligheten sitter i en mycket ljuskänslig sensor och en ljusstark lins med F1.0.

Kamerans energiförbrukning är lägre eftersom IR inte behövs. Med stöd för ePoE kan längre nätverkskablar användas för att skicka video, data och ström, upp till 800m kabellängd över en vanlig nätverskabel.

Kontakta hos gärna för mer information om Dahua Full Color serie.

Posted in Nyheter


Den 21 maj i Göteborg och den 28 maj i Stockholm bjuder vi in till öppet hus med lunch och intressanta presentationer med Paxton passersystem och inbrottslarmssystemet Iotega från DSC. Vi erbjuder två olika tillfällen för vardera presentation för att öppna upp möjligheterna att närvara på båda.

Tempest Security och Milleteknik finns också på plats för att ge er senaste nytt om deras tjänster och produkter.

Presentationer

-    11.30 Paxton
-    12.00 Iotega / DSC
-    12.30 Paxton
-    13.00 Iotega / DSC

Paxton
På 20 minuter ger vi dig den väsentliga vetskapen om passersystemet PAXTON Net2 för att kunna prata med dina kunder. Du kommer få information om kortläsare, portvideo samt trådlösa dörrbladsläsare.
En lösning för allt i samma mjukvara, enklare kan det inte bli. Självklart är alla systemdelar baserat på IP-teknik, vilket gör det enkelt att installera, enkelt att handha och dessutom enkelt att projektera samt offerera.

Iotega från DSC
DSCs produktfamilj blir nu komplett med Iotega som erbjuder ett fantastiskt larmsystem med smarta hem funktioner och med alla Power G tillbehör kompatibla. Kom och se hur Iotega fungerar i praktiken och hur du kan komma igång!

Varmt välkomna och glöm inte att anmäla er nedan!

GÖTEBORG
Datum: 21 maj
Tid: Öppet hus mellan 11.00 - 13.30
Var: Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21, 436 34 Askim

STOCKHOLM
Datum: 28 maj
Tid: Öppet hus mellan 11.00 - 14.00
Var: Ostmästargränd 8, Årsta

 

Anmäl er via denna länk >>

Posted in Nyheter


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!