Dölj

Årets första fokusblad från Dahua är nu här. I bladet visar vi senaste nytt från Dahuas sortiment och information om dessa produkter.


Läs fokusbladet här >>

Posted in Nyheter


Just nu har vi en kampanj på CQR-kablar som kommer håller igång till slutet av vecka 4. Under denna period säljer vi samtliga CQR-kablar med en rabatt på 40%. CQR är av högsta kvalitet och kan användas vid installation för att säkerställa systemets integritet och livslängd.

Mer om CQR här >>

Posted in Nyheter


Fånga uppmärksamheten med Digital Signage från Dahua

Digital skylt som passar perfekt för arbetsplatser, butiker, hotell, utställningar, och andra publika miljöer. Skyltningen blir optimal tack vare skärmens storlek på 55" och för att gränssnittet tillåter att en mängd olika mediatyper kan spelas upp. Skärmen kan även kopplas upp via WiFi och det är möjligt att presentera innehållet på flera skärmar samtidigt.

Läs mer om Digital Signage här >>

Posted in Nyheter


Välkommen till Paxton-grundkurs

Nu har vi lagt upp datum för kursen om Paxton Net2 i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kursen är för dig som installerar och projekterar passersystem. Målet med kursen är att få god kunskap om installation och projektering av Paxton Net2, och att man känner sig trygg och bekväm i de olika momenten. I kursen ingår även en genomgång av programvaran Net2 Pro.

Mer information och anmälan för kursen här >>

Hjärtligt välkomna!
Team Teletec

Posted in Nyheter


Öppettider under jul och nyår 2019

Här kommer tiderna vi håller öppet nu under jul och nyår

23/12: 08:00 - 13:00
24/12: Stängt
25/12: Stängt
26/12: Stängt
31/12: Stängt
1/1: Stängt
6/1: Stäng


Under Jul & Nyår har vi som alltid öppet teletec.se för webborder och Teletec
Pick-Up-Point håller öppet dygnet runt för hämtning av beställda varor. 

Telefon Kundcenter: 08-602 16 00


Vi önskar en riktigt God Jul & Gott Nytt År!
Hälsningar Team Teletec

Posted in Nyheter


CSL Signal Analyzer

2019-12-03

Optimera installationen med Signal Analyzer

Signal Analyzer från CSL är avsedd att användas för att hitta den optimala platsen för din installation. Utformad för att ge exakt data för att säkerställa bästa installation varje gång. Den mäter och visar radiosignalstyrka från 4G/3G/2G.

Mätningsresultatet presenteras med nätverksleverantör, radioteknik, signalkvalitet och signalstyrka. Inget SIM krävs för att utföra nätverksundersökningar som du också kan spara för framtida referens och som en del av dokumentationen för anläggningen.

Läs mer om Signal Analyzer här >>

Posted in Nyheter


Välkommen till certifieringskursen för PowerSeries Pro

Den 12/12 håller vi en utbildning om DSCs nya larm PowerSeries Pro. Kursen börjar 09.00, vid 12.00 bjuder vi på lunch, och ungefär 16.00 rundar vi av.

För mer information om kursen och anmälan klicka här >>

Hjärtligt välkomna!
Team Teletec

Posted in Nyheter


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!