Net2 Reader Mifare P50

Beröringsfri smartcardläsare utan knappsats som även läser Mifare lästeknologi

Läs mer Läs mindre
Producent: Paxton
E-Nummer: 5877354
Artikelnr: 112772
Lagertyp: Lagervara
I Lager

 P-seriens beröringsfria MIFARE®-läsare lämpar sig för användning med Net2-system. Läsaren klarar flera format och kan användas med ett antal passerbrickor, inklusive MIFARE®Classic-protokollet ISO 14443A. Den kan också användas med EM4100- och Paxton Net2-brickor.

Läsaren levereras endast med en svart fascia. Ersättning Fascia finns i svartvitt / grått och är gratis för Paxton-registrerade installatörer från Extranet.

MIFARE och MIFARE Classic är varumärken som tillhör NXP B.V

Läsaren är kopplad enligt vad som visas på styrenhetens etikett. Se till att inte montera på metallytor eller i närheten av andra beröringsfria läsare, då detta påverkar avläsningsräckvidden. Kabeln går ut centralt ur baksidan av läsaren, vilket gör borrning och montering mycket exakt.

En passerbricka avläses då du håller upp den på kort avstånd från läsaren. När en bricka har lästs av kontrollerar styrenheten användarens tillträdesbehörighet. Tillträde beviljas eller nekas då, beroende på behörighet. Om tillträde beviljas blinkar den gröna lysdioden. Om tillträde nekas blinkar den röda lysdioden.

Vi har lagt till äkta HID-teknik till P50 Mifare-läsarna, de kan nu läsa HID 125kHz brickor för beröringsfria lås, när de licensieras medett aktiveringskort. Om så krävs kan läsarna fortfarande aktiveras för Wiegand-utgång via ett separat aktiveringskort.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT