Dölj

Jobba hos Teletec

Lediga jobb hos Teletec

Supporttekniker – Inbrottslarm

I rollen som supporttekniker hjälper du våra återförsäljare med teknisk support inom inbrottslarm. Arbetsuppgifterna är varierande men i huvudsak kommer du att specialiseras på larm och larmkommunikation. Främst sker detta via telefon, men delvis även på plats vid supportcenter dit våra återförsäljare kan vända sig vid behov av teknisk support och rådgivning.
I arbetet ingår också RMA-service, felsökningar och utbildning.

Kvalifikationer och erfarenhet!
Vi vill att du har några års erfarenhet från installation/service/programmering av inbrottslarmsystem. Goda kunskaper i DSC inbrottslarmsystem är mycket meriterande. Du har för vana att arbeta med PC för programmering av inbrottslarmsystem, du har goda kunskaper i nätverk och gärna grundläggande kunskap kring IP-kommunikation. Som person är du stresstålig, ordningsam och mycket serviceinriktad. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och har lätt att ta till dig av ny teknik. Du är kommunikativ och utåtriktad med god social kompetens som trivs i högt tempo med mål att nå bästa möjliga kundnöjdhet. Självklart är du en teamplayer!

Vi erbjuder en fast attraktiv tjänst med goda utvecklingsmöjligheter.
Supporten är ett team på 7 personer fördelade på specialistområdena Inbrott, CCTV, larmsändare och passerkontroll. Vi sitter i en trevlig kontorsmiljö i Årsta.
Goda kunskaper i svenska är ett krav och engelska önskvärt.

Intresserad och vill veta mer?
Kontakta Peter Lundvall 08-6021647, mail: peterl@teletec.se
Ansökningarna behandlas löpande. Tjänsten skall tillsättas i mars/ april 2018.


Teletec Connect är en av Nordens ledande distributörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter för inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll samt därtill närliggande områden.
Teletec Connect är lokaliserad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn.
Teletec Connect har över 2000 återförsäljare i Sverige, Norge & Danmark.
Teletec Connect säljer endast sina produkter via återförsäljare och aldrig direkt till konsument eller företag i slutledet.

Teletec Connects målsättning är att ge sina återförsäljare största möjliga mervärden vid köp av produkterna. Teknisk support, marknadsstöd, projektering, och produktförädling är viktiga delar i verksamheten. Självklart är närheten till samarbetspartners med personligt engagemang, vänligt bemötande och snabba beslut en stor del i affärsidén. Teletec Connect har 45 anställda och större delen av personalen arbetar inom teknisk support och försäljning, för att kunna ge det stöd återförsäljarna efterfrågar.
Teletec koncernens omsättning uppgår till 160 Mkr.


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!