Dölj

21-22 november lanserar vi NookBox!

Väldigt många av våra kunder har efterfrågat konkurrenskraftiga produkter inom hemlarm under många år. Med NookBox öppnar vi upp nya möjligheter att ta fler och bättre affärer tillsammans med er, våra professionella partners.

Vi stärker även utbudet inom inbrottslarm från DSC med iotega som visas för första gången i Sverige.

Förutom dessa två stora nyheter kommer vi även att presentera en helt ny App för PowerSeries Neo och MiniAir från CSL som ger ny kraft i de äldre Powersystem genom App möjlighet.

Det är med stor glädje vi välkomnar er till vår monter med fler nyheter än vi någonsin haft!

Team Teletec

 

 

NookBox - Välkommen till ditt nya smarta hem

NookBox är ett smart inbrottslarm anpassat för det moderna hemmet. Genom din smartphone har du alltid koll på ditt hem vare sig du är på jobbet eller på långväga semester. NookBox ger dig inte bara ett säkrare hem utan skapar nya möjligheter till en skönare tillvaro genom sina smarta hem funktioner.

NookBox lanseras under Sectech den 21 november.

 

iotega - DSC tar nästa steg och vi kan nu visa upp

Nu kan vi för första gången i Sverige visa upp DSC´s nya trådlösa säkerhets- och automationsplattform iotega. Vi vet redan kapaciteten och kvalitén i produkter från DSC med PowerSeries Neo och med iotegans intåg i marknaden kan nya affärer och möjligheter skapas.

Försäljningsstart och lansering är planerad till början av 2018 men redan nu kan ni se hårdvaran på plats på Sectech!


 

MiniAir - Ge gamla PowerSerien ny energi

Under Sectech kommer vi att visa upp en mycket spännande nyhet med MiniAir från vår samarbet...

Läs mer

Onsdagen den 13/9 stänger lagret tidigare p.g.a. inventering. Order inkommen innan kl. 11:30 levereras ut 13/9. Order inkommen därefter levereras ut 14/9.


Upptäck Net2 Entry och dess fördelar i Paxtons nya video presentation!


Styrelsen för Teletec Connect har utsett Peter Freander till ny vd och koncernchef för bolaget. Peter kommer närmast från STV där han varit VD sedan 2008. Peter tillträder sin nya tjänst under hösten 2017.

- Jag är mycket glad att kunna välkomna Peter Freander som ny vd och koncernchef för Teletec Connect. Jag är övertygad om att Peter har den erfarenhet och kompetens som krävs för att ta bolaget till nästa nivå, säger Lars Flink styrelseordförande i Teletec.

- Det ska bli fantastiskt roligt att vara en del av Teletec Connects fortsatta resa. Bolaget har starka varumärken och en mycket kompetent och engagerad personal som skapar mervärde i sina kundleveranser. Nu ska vi se till att fortsätta utveckla bolaget och växa med fler nöjda kunder, säger Peter Freander.

 

För ytterligare information kontakta:
Lars Flink, Styrelseordförande
Telefon: 070 537 41 86


Under sommaren har Teletec Support mindre bemanning än normalt och CCTV supporten stänger under några veckor. Nedan följer öppettider för respektive område.

Inbrottslarm - Larmsändare
Öppet som vanligt under hela sommaren men med mindre bemanning.

Passersystem - Paxton
Passersupporten är obemannad från 3 juli t.o.m. 28 juli. Under denna period kommer vi att koppla vidare samtal till supporten hos Paxton i Brighton, England på telefonnummer 020- 888 547.

CCTV - Kameraövervakning
CCTV-supporten är obemannad under tiden 24 juli t.o.m. 4 augusti.

Vi på supporten önskar en trevlig sommar!


Välkommen till vårt kontor i Göteborg den 16 juni kl 11.00 - 13.00 och ta del av nyheter från Samsung. Vi bjuder på smörgåstårta & annat gott.

Anmäl er via följande länk >>


Ny lag träder i kraft 1 april 2017: Lag (2016:1067) om skatt på kemikalier i viss elektronik ("LSKE").

Med anledning av den nya lagen om punktskatt på kemikalier i viss elektronik inträder en skattskyldighet för den som yrkesmässigt tillverkar, importerar eller från ett annat EU-land yrkesmässigt för in eller tar emot skattepliktiga elektronikvaror i Sverige.

Skattskyldigheten inträder dock vid olika tidpunkter beroende på om bolaget är s.k. godkänd som lagerhållare eller inte.

Teletec är en av många företag liksom våra återförsäljare som berörs av denna punktskatt och har därmed valt att ansöka och blivit godkända som lagerhållare. Det innebär att vi som godkänd lagerhållare är skatteskyldiga om inte nästa distributionsled också är godkänd lagerhållare.

Vi kommer även att se över våra interna rutiner bl.a. avseende prissättning, fakturering, lagerhållning, leverans och redovisning av skattepliktiga varor. Syftet med detta arbete är att kunna på ett lagenligt sätt redovisa, deklarera och betala samt i övrigt internt hantera denna punktskatt för skattepliktiga varor som vi distribuerar i Sverige.

Mot bakgrund av ovanstående ber Teletec er därför om att förse oss med information om ni som kund, och del av försäljningsledet av skattepliktiga elektronikvaror, kommer ansöka om att bli godkänd lagerhållare.

I detta ärende önskar vi att ni kontaktar oss på info@teletec.se eller via telefon till Magnus Andersson på 08-602 16 65.

Vi återkommer vid senare tillfälle med mer information om de ändringar i system och web som detta kommer leda till, samt eventuella anpassningar som kommer kräv...

Läs mer

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!